Почетна » Бака Винка хит на друштвеним мрежама: Са 80 година вози фићу

Бака Винка хит на друштвеним мрежама: Са 80 година вози фићу

Приче из региона

од Други Пишу
0 коментар

Друштвене мреже не користе само млади, већ и старије особе које саме, или уз помоћ чланова породице, постају интернет звезде.

Такав је случај и с баком Винком, која живи у подножју Суве планине у околини Ниша. Она има 80 година, а с унуком Јованом воли да се провоза у његовим колима.

Јован Митровић је постао познат јавности и љубитељима аутомобила због свог црвеног фиће којим се прошлог месеца одвезао на Копаоник и тамо показао завидне могућности тог легендарног аутомобила по снегу, пише Поглед.ба.

Он је на свој Инстаграм профил окачио слику баке Винке како управља буггyјем. Занимљиво је да је бака возач аматер, али то јој очигледно није проблем, што је наишло на велике симпатије пратилаца на Инстаграму.

Бака Винка каже да у младости није имала прилику да вози аутомобил, јер су увек живели на селу и то је било задужење других чланова породице.

У једном од клипова бака се нашалила и рекла да су јој раније давали да вози само волове на испашу. Унук Јован јој је, међутим, први пут допустио да седне за волан и потрудио се да објасни баки како се управља возилом.

 

Пре четири месеца бака Винка се провозала и познатим „фићом“. Унук Јован не одустаје од идеје да бака настави да вози и друге аутомобиле и најављује нове авантуре.

„Бака Винка има пуно фанова, стално људи питају када ће она поново нешто ново да вози. Ја волим да је снимам и волим да показујем људима како и наше баке од 80 година умеју штошта да ураде, како су одлучне и храбре, а уједно и жељне добре забаве и смеха у ова сива времена. Бака и ја се добро забавимо снимајући се, њој то мало промени свакодневну рутину, јер се брине о домаћинству и пуно тога уради у току дана. Ја је пуно волим и на овај начин покушавам да на забаван начин проводимо време“, рекао је Јован за Нишке вести, преноси Поглед.ба.

Унук је дакле задовољан, баш као и пратиоци на друштвеним мрежама. Ако је задовољна бака и институције задужене за бригу о добробити старијих особа, смеху и задовољству неће бити препреке.

 

 

слободнадалмација.хр

Можда ти се свиди

Оставите коментар