Почетна » Чули сте за парадајз туристе, а из Гроцке стиже нова „прасећа“ бригада (ВИДЕО)

Чули сте за парадајз туристе, а из Гроцке стиже нова „прасећа“ бригада (ВИДЕО)

Занимљивости из региона

од Жиг Инфо
0 коментар

Обичај пикника, или оброка на некој од плажа у Грчкој или Црној Гори, уз незаобилазно сецкање парадајз салате док вас остали купачи посматрају, добио је свој препознатљив назив – Парадајз туризам.

Овај назив је са спрдњом дат и одомаћио се, али се користи у негативном контексту најчешће. Нема потребе за тим јер многи људи немају средства да једу по хотелима или не желе да уплате пун пансион у хотелима јер неће на одмору регулативе као што су тачно одређена сатница за оброке. Не желе људи да устају у седам, како би ишли на доручак у осам. Желе сами себи да организују време, а и логично је потпуно да се прилагођавају свом буџету.

Из Гроцке, с друге стране, стиже нова мода. Зашто само парадајз, зашто не и цело прасе на ражњу окренути?

Управо то је урадила група туриста са подручја ГО Гроцка, када је на познатом приморском црногорском одмаралишту испекла прасе. Међутим, окретање на ражњу није им на почетку ишло по плану. Постављени „ражањ“ је пао, те је прасе завршило директно на жару.

На крају су прасе ипак испекли, те су за вечеру имали свежу прасетину. Још један доказ да су српски туристи изузетно маштовити и да што замисле, то и остваре.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар