Почетна » (ФОТО) ЧУДО У ТРЕБИЊУ: До подне кокодаче, а од подне кукуриче и носи јаја!

(ФОТО) ЧУДО У ТРЕБИЊУ: До подне кокодаче, а од подне кукуриче и носи јаја!

од admin
0 коментар

До пола дана је био мушко, а други део дана женско, ујутру je врло немиран и кокодаче као кокошка, а послеподне кукуриче и шепури се по дворишту

ТРЕБИЊЕ – У домаћинству Ранка и Зоре Бољановић у требињском насељу Хрупјела петао је почео да носи јаја необичних облика, различитих величина и боја.

Ранко Бољановић каже да је певца старог годину дана купио пре шест месеци у Љубињу и да је после неког времена приметио да се чудно понаша.

“До пола дана је био мушко, а други део дана женско”, рекао је Бољановић, који додаје да је петао ујутру врло немиран и кокодаче као кокошка, а послеподне кукуриче и шепури се по дворишту.

Он каже да су за прво петлово јаје мислили да је од коке, иако је било необичног, дугуљастог облика.

Да певац није “право мушко” Ранко и његова супруга приметили су када су видели да леже у кокошије гнездо.

“Видели смо да леже у једно удубљење у кокошињцу. Када би легао удубљење би било празно, а када певац оде остане јаје”, каже Ранко и наводи да петао јаја не носи често, те да прође и по 10-15 дана док не снесе друго. Бољановићи кажу да јаја немају жуманце, а приликом кувања беланца буду нормална.

“Не конзумирамо их у исхрани, док се не утврди о чему је реч”, кажу Бољановићи.

Ранко истиче да његов певац живи “модеран живот” и да га коке не интересују много, те да је већ постао атракција за цели град, али се нада кокошке неће почети да кукуричу.

извор: фокус.ба/Новости

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

4 × 4 =