Почетна » ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ Снимак „мистериозне светлости“ на Топчидеру за дан видело 100.000 људи Видео

ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ Снимак „мистериозне светлости“ на Топчидеру за дан видело 100.000 људи Видео

од admin
0 коментар

Видео снимак „мистериозне светлости“ на Топчидеру који је постављен на „Јутјуб“ за један дан имао је око 100.000 прегледа. Нагађања, чини се, има још више.

Веродостојност снимка и његов садржај постали су једна од главних тема на друштвеним мрежама. Теорије о томе шта је корисник „Јутјуба“ под именом Јохннy Скејтер заправо снимио у четвртак увече шире се брже него лапсус естрадних звезда.

„Јуче увече око девет сати сам возио бајс у Топчидерском парку кад смо видели ово! Неко светло првих пар секунди и онда нека девојка. Следио сам се!Јел још неко видео“, написао је аутор у опису видеа.

На интернету су се појавиле разне идеје о снимљеној светлости. Једни тврде да је у питању оптичка варка, други да је снимање филма, трећи верују у чуда, а четврти… Четврти збијају шалу.

„Није лаж! У Београду се јуче појавило у нашем парку. Сви су се склонили у зграде! Одједном се спустио дим и нестао“, шаљиво тврди Сербиан Цреепер.

Корисник „Јутјуба“ Марко из Жаркова такође гланца хумор.

„То створење сам пребио на својој тераси, па је побегло у Топчидер“, пише Марко.

Има и оних који саветују да се, „за сваки случај“, са поштовањем опходите према светлости, а корисник „Јутјуба“ Александар Јанковић тврди да је „то чудо вероватно отишло у правцу Гроцке“. Нисмо чули да је до Гроцке стигло, али је дефинитивно доспело у центар маште Београђана.

 МБ   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар