Почетна » Идеални поклони за рођење бебе

Идеални поклони за рођење бебе

од admin
0 коментар
beba igracka kostim

Дајемо вам неколико идеја за поклон, у нади да ћемо вам помоћи да направите прави избор.

 

#1 Одећа за бебу – непогрешив избор

За рођење детета родитељи треба много тога да припреме, нешто се може набавити половно, али неке ствари морају и да купе и њихов списак није мали. Зато су добродошли практични поклони које се могу заиста искористити.
Ако се одлучите да ваш избор за поклон буде опрема за бебе онлине продаја пружа вам могућност да из удобности свога доба прелистате каталоге са одећом и другом опремом за бебе и направите најбољи избор за бебу коју треба да дарујете.
Посебно су примамљиви сетови одеће за бебе, међу којима ћете наћи панталоне, мајице, капицу и чарапе за бебе, у којима ће новорођенче изгледати још више неодољиво. Уколико нисте сигурни коју величину одабрати, боље је узети већу, јер ће свакако доћи на ред за ношење, док са мањим бројевима ризикујете да буду потпуно неодговарајући.

#2 Постељина за бебе је такође одлична идеја

Чак иако већ имају постељину за креветац, родитељима ће још једна добро доћи јер у првим месецима бебиног живота постоји чешћа потреба за мењањем постељине услед бржег флекања, а још када видите какви све дезени постоје, нећете одолети да их не купите.

beba igracka kostim

#3 Играчке или књиге за бебе одлично ће послужити за анимацију детета

Колико ћете родитеље обрадовати неким практичним поклон који ће им олакшати свакодневне изазове у новој фази живота, толико ћете вероватно пружити забаве детету уколико му поклоните нешто чиме ће се играти.
То могу бити плишане и гумене играчке различитих облика и величине, а показало се да се деца чак и у најмлађем узрасту обрадују књигама са занимљивим илустрацијама, звучним ефектима и сл.

#4 Албум за слике и ваучер код фотографа

Ово може бити одлична идеја за поклон, тим пре што родитељи у прво време од неспавања и непрестаног дружења са бебом не размишљају о томе како је то време идеално за креирање првих успомена са бебом, којих ће се касније радо присећати.
Ваучер за фотографисање и албум у који ће ставити урађене фотографије несумњиво ће обрадовати родитеље, а прве њихове слике са бебом са годинама ће само добијати на значају.

#5 Радоснице – за прве бебине успомене

Ово је такође идеалан поклон јер омогућава родитељима да забележе сваки тренутак одрастања детета. Главни лик радоснице јесте беба, а самим тим и сва њена значајна искуства кроз прву годину живота, те нема сумње да је ово једна од најбољих успомена на најранији период живота и за бебу, али и за њене родитеље.

#6 Пакет за бебе – можете га направити и сами

Пакет подразумева све оно што је родитељима потребно у прво време након што се беба роди и може садржати ствари које ће олакшати бригу о беби у прво време. Бебина козметика(лосиони, креме, купке, влажне марамице, сапуни), пелене, флашице за бебе, али чак и нешто од дечије гардеробе или играчака – било шта од тога можете искомбиновати и направити леп и користан пакет за бебу.

#7 Већи поклони – да, у договору са родитељима

Долазак бебе на свет за родитеље значи да треба обезбедити креветац, колица, седиште за аутомобил, кадицу за купање и бројне друге ствари потребне за бригу о детету у првим месецима његовог живота.
Блиски људи углавном желе да учествују у одабиру крупнијих ставки за куповину, како би родитељима олакшали трошкове, али како се не би дуплирали предмети исте намене, најбоље је консултовати родитеље и од њих чути шта је оно што им највише треба. На тај начин ћете их сигурно обрадовати, а и избећи ћете да ваш поклон остане неискоришћен услед тога што су они већ обезбедили исту ствар.

#8 Новац је такође опција за поклон

У нашој култури новац је веома заступљен поклон када је реч о специјалним приликама, укључујући и рођење детета. Па ипак, и ту су мишљења подељена. Део људи сматра да је новац у коверти сведочи о томе да се нисмо потрудили око поклона, док други део мисли како је новац најбоља опција јер пружа слободу родитељима да га потроше на оно што им је најпотребније.

Надамо се да смо вам дали идеје које ће олакшати ваш одабир и учинити да се поклон и вама допадне, а да родитељима и беби буде користан!

Можда ти се свиди

Оставите коментар