Почетна » ОНИ СЛАВЕ ПЕНИС: У Јапану почео фестивал који велича мушки полни орган (ФОТО) (ВИДЕО)

ОНИ СЛАВЕ ПЕНИС: У Јапану почео фестивал који велича мушки полни орган (ФОТО) (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Фестивал је почео 1977. и у почетку је био само од локалног значаја, али је током задњих неколико година постао све популарнији и ове године се скупило више од 20.000 људи

У јапанском граду Кавасакију се сваке године обележава Фестивал челичног пениса, Канамара Матсури, којим се слави челични фалус који је победио демона, а ова традиција датира из 17. века.

Фестивал укључује велику параду кроз град у којој се носе велики фалуси све до локалног светилишта, које је у прошлости било популарно међу проституткама које су се тамо молиле за заштиту од полно преносивих болести.

По легенди из 17. века, један се демон сакрио у вагину младе девојке и терорисао мушкарце у селу кастрирајући им најдраже делове анатомије. Тада се један ковач досетио решења. Једном је младићу направио челични пенис, а демон је на њему поломио зубе кад је покушао да га одгризе, што га је уништило. Тако је рођен Фестивал челичног пениса.

Foto: Profimedia, Barcroft Media

Фестивал је почео 1977. и у почетку је био само од локалног значаја, али је током задњих неколико година постао све популарнији и ове године се скупило преко 20.000 људи. Фестивал се користи и у сврху сакупљања новца за финансирање истраживања ХИВ-а.

Посетиоци са свих страна света долазе на фестивал, како би јели фалусоидне слаткише, видели параду, кипове и поврће специфичног облика. Они ходају градом с огромним вештачким пенисима, носе се капе у облику пениса, једу сладоледи у облику пениса, а сви прехрамбени производи који могу да се обликују, праве се у облику пениса.

Foto: Profimedia, Barcroft Media

Парада се одржава прве недеље у априлу.

Погледајте видео:

 

Телеграф.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар