Почетна ЗабавникЗанимљивости Српкиње најзгодније

Српкиње најзгодније

од admin
0 коментар

Познати светски водич за туристе „Др Прем“ уврстио нашу земљу међу двадесет дестинација где живе најлепше даме

ДОБАР провод, укусна храна и гостопримство мораће да уступе место још једном адуту који чини Србију примамљивом дестинацијом – жене! На мапи од 20 путоказа где живе најлепше жене, светски интернет водич за туристе „Др Прем“, уцртао је и нашу земљу, издвајајући је по добитној комбинацији словенских и медитеранских гена у српским венерама.

Високе, светле, сексепилне и дивне – нижу су епитети наших дама, а такве се, према писању овог сајта, могу пронаћи на сваком кораку. Код чак 99 одсто жена у Србији запажено је да их краси богомдана грађа. Линију савршеног струка и равног стомака прате сразмерне облине, а дуге ноге кандидују их за глумице са биоскопског платна.

Ипак, конкуренција стиже и из комшилука. Спој француске и италијанске лепоте огледа се у природном тену и атрактивности Хрватица, док Бугарке очаравају светлом пути и тамном косом, као и пријатељском наклоношћу. Неприкосновене су и лепотице Румуније, премда их издваја традиционално васпитање, вредноћа и виспреност, што их сврстава у пожељне супруге.

Европљанке које парирају лепоти Балкана су свакако и Швеђанке, али им се придодаје и висока образованост, па је цео пакет заносног призора потпун. Пољакиње и Италијанке осим што су на добром гласу због свог изгледа, котирају се високо и као жене од стила. Русија, пак, обилује разноликошћу женске лепоте са примесама Азије и Европе, док Холанђанке убедљиво воде као највише даме са просечном висином изнад 173 центиметра.

За љубитеље егзотичних предела, али и њиховог огледала у женској фигури, „доктор“ предлаже Тајланд, Либан, Индију, Етиопију и Јужну Кореју. Бразил, Колумбија и Канада главне су дестинације у потрази за фаталним дама на америчком континенту.

Иако су се аутори осмелили да издвоје најлепше и најпријатније даме на планети, нису се усудили на рангирање. Ипак, главни критеријум је био изглед, али и њихово понашање у друштву и према мушкарцу.

УКРАЈИНА – БИЗНИС ЛЕПОТЕ

НИ немири који потресају Украјину нису је скинули са списка земаља које треба посетити – управо због лепоте дама. Сајт „Др Прем“ осврће се и на бизнис који се развио на чарима нежнијег пола, тако да се невеста може наручити и путем мејла. Прикривено се алудира да управо у Украјини мушкарци без превелике среће као заводници могу пронаћи љубав и радост, а као главна места где се могу пронаћи заводљиве даме су Кијев, Одеса и обала Црног мора.

Ивана ПРЕКОВИЋ Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар