Почетна » МИЛИЦА ИЗ БЕОГРАДА ТРАЖИ МУЖА: Одушевила Србију огласом и има један услов! (ФОТО)

МИЛИЦА ИЗ БЕОГРАДА ТРАЖИ МУЖА: Одушевила Србију огласом и има један услов! (ФОТО)

од admin
0 коментар

 

У том свом огласу Милица је лепо написала шта жели и нагласила да јој није битан ни физички изглед, ни имовно стање младожење већ истинске вредности на којима би требало да почивају брак и породица.

Осим тога Милица је одушевила прво Београђане а онда и остатак Србије јер у њеном огласу нема ни в од виртуелног. Међутим, иако јој то није била намера, врло брзо је завршила на друштвеним мрежама где је њена објава са бандере почела да се дели као луда.

Милица додаје и да јој је важно да кандидат буде поштен, вредан, зрео и стабилан мушкарац који жели породицу. Осим тога, Милица тражи неког ко је „у контакту са својим осећањима“.

 

Живот је кратак, не пропустите шансу да упознате особу о каквој можда сањате, ако Вам је доста непоштених, незрелих девојака, спонзоруша, оних које не знају шта желе…“, пише Милица и позива момке да јој се јаве на мејл адресу наведену у огласу уз обавезно мотивационо писмо у којем би удварачи требало да наведу због чега заслужују шансу за излазак са овом Београђанком.

Врло брзо њеном огласу Миличина одважност да нађе мушкарца са којим ће провести живот, али и све оно што је навела у огласу одушевило је кориснике друштвених мрежа, који су га прогласили „најлепшим огласом у Београду“.

„Свака јој част! Веома оригинална, паметна, храбра… свака јој част, нека јој је са срећом…браво девојко!“,

„Скидам капу и сву срећу овог света“,

„Човече… има још наде, можда још нисмо скроз потонули у амбис…“,

 

„Са 25 година девојка тачно зна шта жели, акценат је на породичним вредностима. Ја лично познајем неколико таквих девојака али је свакако храброст дати оглас и кренути у класификацију истих. Верујем да ће се све остварити, што жељно прижељкујемо само не треба одустати нити спуштати критеријуме. И зато буди храбра и доследна себи, а онај прави ће то препознати!“

„Свака част овој девојци. Желим јој срећу и нека је Бог драги чува!“,

„Девојке, будите као Милица.. данас је бити Милица јако ретко…и за свако поштовање..“,

„Кренуле ми сузе од емоција да нас има још нормалних. Сву срећу желим! Момци, покажите се!!!“, писали су корисници.

Новости онлајн

Можда ти се свиди

Оставите коментар