Почетна » Италијански доктор тврди: Рак је обична гљивица, а лек сви имамо

Италијански доктор тврди: Рак је обична гљивица, а лек сви имамо

од admin
0 коментар

 

– Моји поступци су лечили људе 20 година. Многи од мојих пацијената су се опоравили у потпуности од рака, чак и у случајевима када је службена онкологија одустала. Најбољи начин да се покуша елиминација тумора је да се доведе у контакт с натријум-бикарбонатом, што је ближе могуће, на пример коришћењем оралне примене за пробавни тракт, клистира за ректум, испирање за вагину и материцу, интравенске ињекције за плућа и мозак, а инхалација за горње дисајне путеве.

– Морамо да докажемо да је савремена онкологија неспособна да одговори на питања и потребе оних који су оболели од рака и због тога је наша морална и етичка обавеза да покушамо да пронађемо решење за најтеже и најболније болести нашег времена – рекао је др Тулио Симонцини, који тврди да је рак обична гљивица – кандида, која се лако лечи содом бикарбоном. Содом бикарбоном лечи се и киселост организма, што је још један од узрочника рака, додаје.

Рак је гљична инфекција
– Око 100 година стара, основна теорија о раку заснована је на хипотези неисправности гена. Ово становиште подразумева да је рак интрацелуларни. Међутим, с моје тачке гледишта, рак је гљивична инфекција, и један посебан ћелијски феномен – напомиње др Тулио Симонцини, који је направио медицинску револуцију открићем да је обична кандида или гљивица узрок рака, а лечи се свима доступном содом бикарбоном.

Кандида
– У биљном свету, карциноми су узроковани гљивичним инвазијама, а може се рећи да се иста ствар догађа и у људским бићима. Гљивице увек са собом вуку тумор: налазе се у ин виво и у пост мортем испитивањима. Међутим, научници верују да се оне развијају након почетка болести, наводи, те додаје:

– Моје мишљење је да су оне дошле пре: оне стварају рак, ослабе имунолошки систем и онда нападну цели организам. Свака врста рака је узрокована гљивицама из рода кандида, што је наведено и у другим истраживањима, а хистолошки састав је резултат реакције одбране ткива против инвазије. С временом, ткиво постаје исцрпљено и производи само недиференциране (исте) ћелије. Рак се може назвати – отпорни апсцес (чир)”, где се колоније формирају у центру и покрећу реакцију мноштва ћелија свуда и око ње.

Сода бикарбона
Каже и да су класични антигљивични лекови неделотворни у лечењу тумора, јер чврсте колоније могу бити нападнуте само на површини њиховог распона и након првог давања лека оне постају отпорне.

– Јака инфекција је много снажнија од једне бактерије. Зато једноставна гљивична инфекција може трајати вечно. Ја сам једноставно идентификовао супстанце које су у стању да продру у ове огромне инфекције: за рак унутрашњих органа то је сода бикарбона, а најбоља супстанца за елиминисање рака коже је тинктура јода, нарочито када се шири – каже доктор.

Б92.нет, Вестионлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар