Почетна » Председник Гроцке оговара и своје коалиционе партнере (АУДИО)

Председник Гроцке оговара и своје коалиционе партнере (АУДИО)

од admin
0 коментар
DUGME DONIRAJ LINK

У досадашњим објављеним снимцима, чули смо шта председник Гроцке, Драган Пантелић мисли о новинарима Жг инфа, као и о својим најближим сарадницима. Међутим, код председника Гроцке на „тапети“ нису само „партијски другари“ већ  и његови коалициони партнери. Шта више, један од коалиционих партнера, којег председник „оговара“ јесте и његов мештанин који годинама уназад бележи успехе у гласачком телу.

DUGME DONIRAJ LINK

Постоји мишљење да садашњег председника Гроцке не занимају снимци који излазе на Жиг инфо. Како кажу наши извори, врло често се дешава да председник Гроцке убеђује своје сараднике и раднике Управе, да су снимци монтирани како би га „оцрнили“ у јавности. Појавили су се и лажни профили на друштвеној мрежи Фејсбук који покушавају да одбране „неодбрањивог“ председника Гроцке. Њихови коментари су, претежно, написани тако да се суштина снимка и не спомиње, већ се истина изврће како би се „указало“ на наводне нападе, како председника Гроцке, тако и председника Србије. А председник Србије „нит лук јео, нит лук мирисао“, што се тиче писања Жиг инфа. Међутим, када треба сачувати своју фотељу, помињање Александра Вучића је најбољи начин за заштиту.

Да нису само партијски другови „зло“ за председника Гроцке,  показаће данашњи снимак у којем  се чује Драган Пантелић, како оговара коалиционе партнере из ССС-а (Младеновићеве странке), Спасоја Живановића- Швабу и Сашу Мијаиловића-Папеца.

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна илустрација: Илустрација-карикатура, Петар Пан

Можда ти се свиди

Оставите коментар