Почетна » Због телефонских седница, већници из Гроцке затражили таблете који нису уручени деци

Због телефонских седница, већници из Гроцке затражили таблете који нису уручени деци

B.A.S.T.A info, сатирични текст

од Сатирична Редакција
0 коментар

Према сазнањима сатиричне рубрике B.A.S.T.A info, већници у Гроцкој су затражили да им се поделе таблети који су били намењени за школску децу, како би боље видели за шта су гласали.

Наиме, како су за нашу сатиричну редакцију потврдили готово сви већници, они нису успели лепо да виде Дневни ред седнице Већа на којој се гласало да се паре за изградњу спортске хале и због тога су упутили председнику Гроцке протестно писмо да захтевају веће екране, односно таблете.

  • Сви већници су потписали ово протестно писмо јер не желимо више да нагађамо шта нам се шаље. Без таблета морамо да се иформишемо преко портала Жиг инфо. Међутим, тамо када изађе текст већ је касно и онда испадамо смешни у народу, тачније прозивају нас, за шта смо све гласали. Ми смо сви гласали да се новинарима Жиг инфа забрану улаз на седнице, али они некако све сазнају. Због тога захтевамо да нам председник Гроцке уручи таблете, да узме оне који су били намењени деци, а нису подељени. Кад смо могли да им узмемо новац од спортске хале, можемо и таблете, наводи већник који је уручио протестно писмо председнику Гроцке.

Већници су поручили и да ће, уколико им се не испуне захтеве, сви кренути путем њиховог колеге Милоша Јанковића, односно изаћи ће протестно из вибер групе и неће више учествовати у телефонским седницама Већа ГО Гроцка.

 

Еренесто де ла Серна

 

*налазити се на сатиричној рубрици

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар