Почетна » Београд дели поклон-ваучере од 6.000 динара – важе од децембра до марта

Београд дели поклон-ваучере од 6.000 динара – важе од децембра до марта

од Други Пишу
0 коментар

Секретаријат за образовање и социјалну заштиту Београда набавиће 380.000 поклон ваучера (30.000 ваучера више него прошле године), појединачне вредности по 6.000 динара. Победник на тендеру је група фирми коју чине Планета Спорт, Деxy Цо кидс, Спорт вижн, Н спорт и Трендмакер, пише Нова економија.

Додељен уговор вредан је 2,28 милијарди динара (око 19,4 милиона евра), што је четири милиона скупље него лане, објављено је на Порталу јавних набавки, наводи Нова економија.

Ваучери које купује Град намењени су за децу која похађају предшколске установе (јасле, вртићи, припремни предшколски програм) и ученике основних и средњих школа на територији града Београда (без обзира на оснивача установе), као и за децу старости од нула до 19 година која нису обухваћена васпитно образовним програмом (а један од родитеља или старатеља има пребивалиште или стално боравиште на територији Београда).

Такође, ваучери су намењени и за запослене и радно ангажоване у предшколским установама, основним и средњим школама на територији Београда (без обзира ко је оснивач установе), запослене и радно ангажоване у Центру дечјих летовалишта и опоравилишта града Београда и запослене и радно ангажоване у „Беби сервису Београд“.

Корисници ваучера моћи ће исте да искористе за куповину одеће, обуће, опреме за спорт, рекреацију и забаву, школске опреме, производа за бебе, играчке.

Ваучери важе од децембра 2023. године до 1. марта 2024. године.

Foto Shutterstock/Ilustracija

Нова Економија/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар