Почетна » У ИМЕ ОЦА, СИНА И СВЕТЕ ИКЕЕ!Стотине људи од осам ујутро чекало отварање, има оних који су се крстили али БУКВАЛНО (ФОТО)

У ИМЕ ОЦА, СИНА И СВЕТЕ ИКЕЕ!Стотине људи од осам ујутро чекало отварање, има оних који су се крстили али БУКВАЛНО (ФОТО)

од admin
0 коментар

Први купци ушли су тачно у десет сати у данас отворену робну кућу Икеа у Бубањ Потоку, поред Београда, а запослени су их дочекали громогласним аплаузама и поклон-кесама.

Фото: А. Јанковић / РАС Србија

Робну кућу Икеа отворио је председник Србије Александар Вучић. Он је рекао да још није купио оглагију и даску за сечење (српске производе у Икеи, јер још нису били отворене фискалне касе „а у Србији се закон мора поштовати“.

Генерални директор Икеа компаније за југоисточну Европу Стефан Вановербек изјавио је да су цене у робној кући у Београду ниже него у региону, као и да Икеа има велика очекивања с обзиром да расте куповна моћ у Србији.

Фото: Оливер Бунић / РАС Србија

На питање да ли очекује да више српских произвођача ради за Икеу казао је да је Икеа један бренд за који ради више компанија и да очекује да се прошири број произвођача из Србије, али да је за сада рано давати податке о томе.

Како пише портал „Телеграф“  један старији господин који је чекао у реду за улазак у Икеу, пре уласка се прекрстио. Како наводи овај портал, господин је толико срећан био што своју омиљену радњу сада може да посећује у Београду да је захвалио Богу, буквално.

Фото: telegraf.rs

 

Жиг Инфо/Блиц/Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар