Почетна » Муке тате матуранткиње: „Као отац се радујем, а као живо биће се плашим“

Муке тате матуранткиње: „Као отац се радујем, а као живо биће се плашим“

од Други Пишу
0 коментар

Тата Борис Миљковић је на друштвеној мрежи Фејсбук објавио пост у којем се на шаљив начин осврнуо на припрему за матурско вече своје ћерке.

Борис Миљковић, тата једне матуранткиње, је у свом шаљивом статусу, који је изазвао пуно симпатија на друштвеним мрежама, описао како изгледа атмосфера у кући пред матуру његове ћерке.

Пост који је насмејао многе преносимо вам у целости:

„У среду матура моје ћерке. Као отац се радујем, а као живо биће се плашим. Пред нама су пар тешких дана. Иначе спремна је комплет али опет може да се деси да нешто не ваља. Молим све који долазе да је виде да никакве примедбе, савете не износе и не дају.

‘Какве су ми обрве’ одговара се ‘Одличне, лепше нисмо видели’ и све тако. Наравно ни претерано одушевљење јер може изазвати сумњу код ње?

Михајла ћемо у среду ујутру затворити у подрум да не зеза сестру и изазове инцидент. Ми остали укућани уз помоћ лекова бићемо прибрани и надамо се најбољем. Купатило можемо да заборавимо тај дан. Психички смо тренутно стабилни и надам се да ћемо издржати ове дане који су пред нама.

Када се родила помислио сам ‘Борисе, девојчице су много боље, нежније, осећајније и боље да имаш ћерку’. После сам схватио да су девојчице толико компликоване и да за њих треба имати стрпљења колико никад низашта имао нисам. Даницу и Митру морамо ‘дезинфиковати’ од чоколаде и осталих супстанци са руку, мајица итд. Ако треба држаћемо их у рукама. Само да јој не прилазе.

 

Пут од изласка из куће до кола мора бити добро обезбеђен. Керови и мачке исто у подрум. Воле је не дај Боже да је неки саплете. Мада мислим да је сигурније дотерати кола до улазних врата од куће.

Тати ћу рећи да ништа не пита јер з…. нешто сто посто! Рекао сам укућанима данас ‘издржаћемо ми ово па макар вукли за нама сталак за инфузију’“, завршио је овај симпатични пост Борис Миљковић.

Foto Tsuguliev/Shutterstock

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар