Почетна » Нова година, стара срања…

Нова година, стара срања…

од admin
0 коментар

Ова 2015-а година као и њене покојне претходнице већ данас би требало да уђеду у анал(н)е лоших година. Макар због ових мојијех напаћених народа и народности.

Ова 2015-а година као и њене покојне претходнице већ данас би требало да уђеду у анал(н)е лоших година. Макар због ових мојијех напаћених народа и народности. А засигурно знам да ће следећа бити гора и то не зато што сам видовит, нити што сам добар аналитичар или обдарен, већ зато што ту једну добру годину чекам већ неколико деценија. Зар је могуће да смо ми такве јебене среће да за целу једну годину рубрика добрих вести може да стане на једну куцану страну док је са друге стране, црна хроника постала наша свакодневница. Ако јутро не осване макар са авионском несрећом у Намбији, онда је то равно трагедији. Зашто? Па зато што нас те трагедије теше. Оне нам поручују: теби је супер, ти си барем жив, ти ни немаш пара да погинеш у авиону! И тако је народ срећан у несрећи. Морбидно? Претерано? Не. Питајте уреднике шта је најчитаније: Истраживање Марса или лик који је убио ташту, а њене делове скувао и почастио оне силне пензосе који се крију иза контејнера да их не виде комшије док траже остатке хране. А?!

Елем, тако нам је како нам је. Нема ту завере Ватикана или ЦИА-е, Руса и Кинеза већ само наша склоност или врлина да трпимо свакаква стања и срања, којих нема ни у трилерима из осамдесетих све са саксофоном али без обавезне сцене врелог секса. Када устврдим да смо сами криви, онда засигурно за то имам и неке доказе. И ја сам прошао полиграф. Је л?! Или је то био ултразвук. Свеједно. Па ви баш ви сте бирали и ову и ону власт увек незадовољни и увек наоружани паролама са ТВ Дневника. А није вам ваљала СФРЈ, СРЈ, није вам ваљала ни Србија са Косовом, а сада ни ова без?! Што? Па имамо најнижи минималац у региону, дугове, незапослене, мобинге јер нема ко да се побуни за радничка права, против цензуре, цене струје, комуналија, претплату, отпуштања, страначких запошљавања, стварање нових тајкуна, раслојавање друштва… Ма, ко ће бре да изађе и искаже свој протест, када је напољу мало `ладно, а на ТВ фармама, великој браћи и паровима управо гласају да ли ће остати Маца или Дискреција?! Нико више није толико храбар. Скренуо сам са теме и ево страшно сам се потресао. Па непишем за напредњачко Свето писмо АКА Информер па да морам писати концизно, истинито и професионално.

Оно шта сам хтео да напишем и о чему ових дана размишљам је везано за празнике који нас вребају и коштају као судски извршитељ. А што нам све то па треба? Али стварно?! Искрено, јеб`о ја и дочеке нових година и сва остала славља по сили календара и вештачки мереног времена. Не, нисам соципоата нити особа која не воли добар провод. Дапаче и дагушче потрошио сам превише пара и живаца да бих насео на исти фазон поново. Провод је као сеx. Најбољи је када је спонтан, пун страсти, на јавном месту и са туђом…и…. нарочито када… Е то је оно шта ја волем!!!

У сваком случају, свако коме је до локања, преждеравања и бежања од реалности најискреније и од серца желим да се лепо проведе, а можда да се и омрси, али зато мора да купи оне пилуле што се стављају у пиће па се онда жртва ваше пожуде не сећа. Не, то је кривично дело, као и Бајатовићеви послови. Такођер, пазите да се нико не оклизне на банану или отрује од алкохола, хране, дроге и медикамената.

Овијем породичном свету што ће да славе код куће да не би морали да деле прасеће уво са ближњима, даће Бог да разгаћени гледају репризу Супермена све са рахметли Ривсом без Кијану, а да им музичка громада и свеЦки познати вокално инстументални интерпретатор хитова, Боро Дрљача пева арије у топлини домова ширећи дух завичаја, носталгију за камењем и планинама али и радост због успомена из босногог детињства.

Омиљена врста свечара су ми ови што иду на трг. То су заправо циције које имају добар изговор да ништа не кувају, не месе и не зову госте већ да поједу врућу пљескавицу и пију пиву из пластичне флаше глумећи да су опет млади. Они се сигурно неће омрсити. Зато њима желим да не добију промрзлине на реродуктивним органима, што због `ладноће што због могућности да ће их Маја Гојковић маскирана у жену, замолити за плес.

Трећа врста провода је она страндардна и то је одлазак на журају код становите Теодоре чији су родитељи страшно богати и који су после 23 године штедње и силних одрицања, скупили новац и отпутовали на дочек у Темишвар. Савет овима што иду на журке је да ставе кондом пре него што крену на исту јер они знају колико су рибе за Новака подложне чарима унтерхалтинга те да ће бити довољно да оближу уста као Мирослав Илић и оне ће одмах овлажити као дедина шубара када упекне звезда.
У сваком случају, за то време, наставићу са трагањем за смислом дочека, а без да ми нешто треба или да сам жељан обезнањивања са дозволом жене… Знам да звучим негативно и заболе ме јер пишем на основу чињеница и искуства. Да ли стварно имате новца да га улудо потрошите јер су славља само отпаци неких бољих времена?

У сваком случају део ИИ желим вам првенствено пуно здравља и љубави у наредној години јер ће велика већина нас одмах догодине материјално бити тотално деградирана. Ускоро ћемо славити са пензионерима, сакривени иза контејнера у крају у којем живе богати.

А нећу да вам пожелим нешто чисто реда ради, већ нешто што уз мало труда са ваше стране може заиста да се и оствари.

Бега

Можда ти се свиди

Оставите коментар