Почетна » ПОМОЗИМО ИСКРИ Има само 10 месеци, а живот јој зависи од једне операције

ПОМОЗИМО ИСКРИ Има само 10 месеци, а живот јој зависи од једне операције

од admin
0 коментар

Искра Зејак из Гуче дошла је на свет пре десет месеци под окријем љубави и среће њених најближих. Искре среће обасјале су тада дом Зејака али, нажалост прва велика препрека на њеном путу дошла је сувише рано. Ова мала слатка девојича упустиће се у борбу са опаком болешћу а тек јој је десет месеци. Има велику шансу да победи само јој је неопходна наша помоћ.

Искра Зејак
Искри је дијагностиковано тешко малигно обољење ока. Доктори су рекли да је једино решење операција у белгијској клиници Сент Луис за шта ће бити потребно око 30.000 евра.

Њена мајка Ивана верује у племенитост људи и нада се да ће што пре обезбедити новац како би Искра могла да погледа свет широм отворених очију.

Девојчица је са 10 месеци оболела опд тешке болести

– Знамо колико је то новца, али то је Искрина једина шанса. Много нам је тешко ипак нам снагу дају сви ти људи добре воље који се укључују и спроводе акције помоћи за Искру у Ивањици и Гучи, јер без помоћи ми смо готово немоћни. Све се одиграло тако брзо, приметила сам само да Искри једно око чудно сјаји, као да у њему има неки бљесак. Искрено, потражила сам одмах на интернету објешњење, шокирала сам се од онога што сам прочитала, нажалост касније су стручне анализе потврдиле моје сумње – прича мајка Ивана.

Једини начин да Искра победи је да се што пре обезбеди новац за њену операцију.

Прилози за Искру сакупљају се на хуманитарним журкама у ивањичким кафићима Харашо, Смајли, Цyти Лоунге, али и на фудбалској утакмици Јавор Матис – Црвена звеза у среду 16. децембра.

Уз огромну захвалност свим људима доброг срца, породица Зејак позива оне који су у могућности да помогну Искри да у њеном оку поново сија искра среће.

Отворен је рачун у Комерцијалној банци преко ког се могу донирати средства за помоћ.

Текући рачун за уплаћивање новца је : 205 – 9011006285567 – 43

Девизни рачун: ИБАН – РС35205903102223903712 СWИФТ –
КОББРСБГ

Б. Бојовић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар