Почетна » ПОМОЗИМО МИЛОШУ! Отац двоје деце се са леукемијом бори по други пут

ПОМОЗИМО МИЛОШУ! Отац двоје деце се са леукемијом бори по други пут

од admin
0 коментар

Милош Комненовић је пре две и по године сазнао да болује од леукемије типа ПРО Т АЛЛ. Од тог дана кренула је његова борба са опаком болешћу.

Због свог здравственог стања, Милош хитно је транспортован у Немачку где је добио презицну дијагнозу и адекватан протокол лечења. Уследила је хоспитализација са хемиотерапијама, која је трајала до потпуне ремисије у јуну месецу 2017. године, након чега је обављена трансплантација коштане сржи од несродног донора.

Милош је отпуштен је из клинике Малтезер у потпуној ремисији у септембру са заказаном контролом у новембру месецу када је поново утврђена потпуна ремисија. На жалост, на следећој контроли, почетком ове године установљен је рецидив у износу од 20 одсто бласта. Поново су уследиле хемотерапије, затим побољшање, али Милошев живот је поново угрожен.

 

Наиме, Милош лично замолио је све људе доброг срца да му помогну, јер је тек сазнао да га од понедељка чека нови циклус хемотерапија. Поново предстоји борба, али, како је написао, не планира да се преда, јер постоји шанса да се поново избори! Трошкови ће овог пута изаћи око 70.000 евра, које Милош и његови најближи не могу сами да исфинансирају, те моле све добронамерне људе који су у могућности да помогну младом оцу две девојчице да опет буде с њима без бојазни.

– Драги пријатељи, на жалост управо сам сазнао да ми се појавио рецидив. Од понедељка крећем са хемотерапијама опет. Имам шансе да се поново изборим и не предајем се. Како ће овог пута трошкови изаћи око 70.000е ко је у прилици нека пусти поруку на 3030 са бројем 237. Хвала – написао је Милош.

србијаданас.ком/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

four × one =