Почетна » Телеком не помера штандове постављене код пословница СББ, милиција не реагује

Телеком не помера штандове постављене код пословница СББ, милиција не реагује

од Други Пишу
0 коментар

Телеком не прекида кампању постављања штандова испред пословница СББ-а. Према сазнањима Н1, само данас је поднето неколико десетина пријава Комуналној милицији због тога. Међутим, за разлику од претходног дана, реакције надлежних данас није било.

Телеком Србија води кампању против СББ-а нудећи новим корисницима посебне погодности, али – само ако су претходно имали уговор са СББ.

У понедељак су, после налога Комуналне милиције, радници Телекома уклонили штанд који је био постављен испред пословнице СББ-а на Бановом брду у Београду. Комунална милиција на терен је изашла после пријаве запослених у СББ, али и појединих грађана.

Запослени и грађани и данас су подносили пријаве против Телекома због притисака, већина пријава била је путем мејла, а како за Н1 јављају незадовољни грађани, телефонске позиве су им чак и прекидали.

Без обзира на то, реакције надлежних, за разлику од претходног дана, није било.

Компанија СББ саопштила је раније да је компанија Телеком Србија показала „по ко зна који пут да за њих не важи пословни морал, да поступају супротно правилима фер конкуренције и поштене тржишне утакмице, због чега ће компанија СББ предузети правне кораке и тужити ову државну компанију“.

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар