Почетна » ТРУЈУ НАМ ДЕЦУ И ПРАВЕ СЕ БУДАЛЕ: Телевизије бахато игноришу одлуку о емитовању ријалитија пре 23х!

ТРУЈУ НАМ ДЕЦУ И ПРАВЕ СЕ БУДАЛЕ: Телевизије бахато игноришу одлуку о емитовању ријалитија пре 23х!

од admin
0 коментар

Регулаторно тело за електронске медије (РЕМ) одлучило је да забрани емитовање свих ријалити програма у Србији пре 23 сата. Међутим, ову одлуку нико не поштује.

Упркос упозорењима и речима Горана Караџића, председника Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ), који је рекао да је упутство за емитовање ријалитија обавезно, ниједна телевизија се не придржава овог упозорења.

„На тај начин спасићемо рањиву групу, а то су деца и малолетници јер ће ти програми носити ознаку 18, односно биће препоручемо да их гледају само пунолетни“, рекао је Караџић.

Емитери су бахато наставили са програмом који је вулгаран, простачки и који позива на насиље, упркос свим упозорењима надлежних органа.

Туче, баханалије, оргије, алкохолисање на сваком кораку, као и улично изражавање, дају лош пример деци, али и показују данашњу слику друштва и стање у коме се Србија налази. Упркос покушају забрањивања ових напада на мозак и вијуге, власници продукцијских кућа и телевизија се не оглашавају. Изгледа да их не занима ментални развој нације, већ само гледаност изражена у еврима.

Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар