Почетна » Вучић га оптужио да је тајкун, “тајкун” га спуцао одговором (ВИДЕО)

Вучић га оптужио да је тајкун, “тајкун” га спуцао одговором (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Премијер Србије Александар Вучић означио је директора локалне краљевачке телевизије Славка Јаношевића као тајкуна јер је та телевизија Ивану Ивановићу доставили снимке разговора са локалним напредњацима који никако нису ишли у корист СНС-у.

– Видео сам да су користили снимке тајкунске телевизија против наших људи у Краљеву, пошто то држи један истакнути тајкун који се обрачунава и тражи увек паре од локалне самоуправе. Кад не добије паре, крећу најпрљавији прилози, рекао је Вучић 24. јануара на конференцији за штампу која је директно емитована на ТВ “Пинк”.

Тако је Вучић описао директора локалне краљевачке телевизије “Ка ТВ” после емитовања неколико њихових снимака на ТВ “Прва” у оквиру сатирична емисије “Вече са Иваном Ивановићем”.

Емитоване су непромишљене изјаве локалних напредњака. Изјаве су у јавности изазвале подсмех и огорчење када је је једна напредњакиња поносно тврдила да је добила посао у “Елетросрбији Краљево” преко СНС-а.

Поводом Вучићевих оптужби огласио се и “тајкунски” директор локалне “тајкунске” телевизије Славко Јаношевић.

– Мени је драго што наш премијер има времена да гледа увече телевизију, поготово “Вече са Иваном Ивановићем”. Ја немам времена да гледам те емисије пошто ми тајкуни морамо много да радимо да би много имали, одговорио је иронично Јаношевић.

Каже да је “смешно коментарисати сваку изјаву премијера о медијима”, додајући да му радници сада, после Вучићеве изјаве да је тајкун, траже повећење плата.

– Радници већ траже да примају плате, што је мало чудно. С друге стране, деца моја траже да редовно једу и да се мало боље облаче, неки људи ми траже паре на зајам, кажу “тако је рекао премијер”, а њему се верује јер има 50 одсто подршке не знам од чега и не знам колико народа, рекао је Јаношевић.

Локални “тајкун” је на крају поручио Вучићу да их угаси, да ће јести траву, али му се неће продати.

 

 

(telepromter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар