Почетна » Највећи дужник из ГО Гроцка на сајму пољопривреде“Агро Белграде“ тик уз Шапића

Највећи дужник из ГО Гроцка на сајму пољопривреде“Агро Белграде“ тик уз Шапића

„Агро Белграде”, окупља најзначајније представнике аграрних компанија и пољопривреднике из Србије и суседних земаља

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Београд је у наредна три дана регионални центар и место окупљања свих оних који се баве воћарством, повртарством и виноградарством, рекао је градоначелник Београда Александар Шапић на отварању четвртог сајма „Агро Белграде”, који окупља најзначајније представнике аграрних компанија и пољопривреднике из Србије и суседних земаља.

Тик уз Шапића, као што видите на насловној фотографији, налазе се и представници ГО Гроцка. У питању су председник  Драган Пантелић  а поред њега су и момак и девојка који су обучени у народној ношњи, такође из Гроцке

Иначе, председник ГО Гроцка и његов син Марко, имају заједничко предузеће ПДМ „Агрофруит“ које се бави трговином, прерадом и откупом воћа. У другој половини прошле године, њихово предузеће је било у блокади рачуна због дуговања, које се процењивало на  3 милијарде динара. Воћарима је нанета огромна штета, али то није била препрека да Драган Пантелић постане и председник ОО СНС-а Гроцка.

Сајам је отворила министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије Јелена Танасковић, а присутнима су се обратили министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Северне Македоније Љупчо Николовски, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Црне Горе Владимир Јоковић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Саво Минић, амбасадор Краљевине Холандије у Србији Јост Реинћес и амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији Кристофер Хил.

Свечаности отварања четвртог сајма „Агро Белграде” присуствовали су чланови Градског већа и представници ресорног секретаријата. Након отварања сајма градоначелник Шапић обишао је штанд Града Београда – Секретаријата за пољопривреду.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар