Почетна » ДА НЕ ПОВЕРУЈЕТЕ Водовод Гроцка наплатио у 2014. години 909 000 динара за прање улица!

ДА НЕ ПОВЕРУЈЕТЕ Водовод Гроцка наплатио у 2014. години 909 000 динара за прање улица!

од admin
0 коментар

ЈП „Водовод и кнализација“ Гроцке је у 2014. Години, према извештају ДРИ( Државна ревизорска институција) наплатио од ГО Гроцка износ од 909 000 динара за прање улица.

То можда и не би било велика сума новца да је водовод из Гроцке заиста прао улице у Гроцкој. Ту чињеницу потврђује извештај ДРИ у којим се наводи да ова услуга није извршена односно да не постоји извештај о извршеној услузи и није књижено авансно плаћање.

За чишћење пешачке зоне 84 000 динара

У току 2014 године, служба за заједничке послове Управе ГО Гроцка упутила је захтев ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка да изврши прање пешачке зоне у Гроцкој с обзиром да велика количина блата услед наноса атмосферских падавина угрожава хигијенску безбедност грађана. За ову услугу ГО Гроцка је платила 84 000 динара. Међутим ни за ову услугу не постоји извештај о извршеној услузи, утврдио је ДРИ.

Уместо за културу, новац отишао водоводу

Према извршеној ревизији, утврђено је да је из буџета ГО Гроцка са субаналитичког конта 424221 – Услуге културе, извршена уплата у износу од 1 345 000 (милиом и триста четрдесет пет хиљада) динара на рачун ЈП „Водовод и канализација „ Гроцка, утврдио је ДРИ.

Иначе, СГО Гроцка је недавно сменила директора ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка на основу његовог дописа за неопозиву оставку. Славољуб Стевановић, сада већ бивши директор водовода у Гроцкој, је смењен тек након наредбе да се раскине коалиција између СНС-а и ДСС-а, а на његово место је дошао бивши директор ЈКП-а Гроцка Ђорђе Јевтић из СНС-а.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

2 × 2 =