Почетна » Експресно враћање Вучића након писања Жиг инфа

Експресно враћање Вучића након писања Жиг инфа

Незаконито по хитном поступку

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Жиг инфо је пре два дана објавио да су четири места на територији ГО Гроцка, остала без висећих банера са натписом, рециклираног слогана, „Дела говоре, заједно можемо све“ Александар Вучић, постављених половином јула месеца.

Оно што је до пре два дана било сигурно, јеста да висећи банер са Вучићевим именом није постојао у Болечу, Винчи, Ритопеку и Брестовику. Како се прича, бар у два од ова четири наведена насеља, банер су уклонили мештани.

Међутим, одмах након писања Жиг инфа, ови висећи банери су враћени у ова четири насеља.

У Гроцкој нема никаквих капиталних пројекта, не посипају се чак  ни атарски путеви. Нагомилани проблеми се не решавају, док се нелегални банери преко ноћи враћају. Ваљда, када путујете истрошеним путевима и инфраструктуром, довољно је да погледате у небеса, односно у висећи банер Александра Вучића, те ће се на све проблеме заборавити.

Подсетимо се, према информацијама Жиг инфа, односно наших извора из СНС Гроцка, за постављање ових банера стигло је „наређење“ од стране повереника, Андрије Чупковића. Ту информацију, повереник Чупковић није демантовао, док из ГО Гроцка на питања ко је поставио ове банере на којима „виси“ Вучић од  9. јула одговор још увек није стигао. Начелница Урбанизма, Ивана Василев изјавила да није поднет никакав захтев за постављање банера на територији ГО Гроцка. Самим тим, њихово постављање није у складу са Законом. Међутим, шта ће конкретно ГО Гроцка урадити поводом оваквих нелегалних банера, начелница Василев није одговорила. Нису одговорили ни они који су привреднике кажњавали због постављања много мањих банера у висини до 250 000 динара, односно Комунална инспекција у Гроцкој.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Банер у Брестовику

Можда ти се свиди

Оставите коментар