Почетна » Иду локални избори у Гроцкој, иде и „јавна набавка за пакете хране“ без цене

Иду локални избори у Гроцкој, иде и „јавна набавка за пакете хране“ без цене

Пакети прехрамбених производа за најугоженије породице избеглица и интерно расељених лица

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Локални избори у Гроцкој сигурно ће се одржати до лета ове године. Врло вероватно је да ће поред локалних избора, ићи и „поновљени“ београдски.

И како то обично бива, напредњаци у Гроцкој ће и у ову кампању ући већ виђеним акцијама – поделима пакета помоћи уз „сигуран глас“.

Она је чланица СНС-а Гроцка и на мотору дели „општинске“ пакете пензинерима (ФОТО)

Одакле стижу пакети помоћи у Гроцкој је већ и лаицима јасно. У већини случајева испостави се да оно што дели СНС Гроцка је нешто што је ГО Гроцка „набавила“ новцем свих грађана.

За ову 2024. годину расписано је више десетина јавних набавки. Међу њима је и „набавка хране“ од стране ГО Гроцка за „Пакете прехрамбених производа за најугоженије породице избеглица и интерно расељених лица“. У документацији није наведена „процењена вредност набавке“.

Оно што је ГО Гроцка „затражила“ од хране за „најугроженије“ јесте на списку од 21. производа. Шта се све налази на списку, погледајте:

Подсетимо, прошле године сви пензионери са територије ГО Гроцка су проглашени „угроженима“, да би у години у којој се одржавају избори добило више пута по „пакете помоћи.“

У ери економског тигра, сви грочански пензионери проглашени социјално угроженим те им се додељују пакети помоћи у износу од 30 милиона динара!

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар