Почетна » Одржана 12 седница СГО Гроцка, без заменика председника

Одржана 12 седница СГО Гроцка, без заменика председника

Сукоба нема, али нема ни заменика

од Жиг Инфо
0 коментар

Прошло се данас кроз 5, тачака Дневног реда на 12. седници Скупштине ГО Гроцка, као кроз рутински захват подизача руку.

Одборница Заветника Бојана Букумировић имала је примедбу на усвајање закључка годишњег извештаја о раду штаба за ванредне ситуације. Према њеним речима, у записницима пише да се одржало 5-6 седница штаба. Међутим њиховог представника из реда Заветника нико није позивао на исте, и да што се ње тиче, седнице нису ни одржане.

Бојана Букумировић

Шеф штаба за ванредне ситуације Маринко Бабић покушао је да одговори одборници Заветника. Рекао је да је било и више седница него што је унето у записник. Међутим, зашто није позиван представник Заветника, није објашњено.

Маринко Бабић

Од остале малобројне полемике која је ишла у саставу тачке разно, одборник Блажо Стојановић је, као и на претходним седницама , упитао докле се стигло, односно зашто се стало са изградњом Спортске хале, као и да не разуме зашто се у Гроцкој ништа не ради. Успутно, Блажо је похвалио председника Александра Вучића за његов рад у Србији.

Блажо Стојановић

Председник ОО СПС Гроцка, Др Ђорђе Станојевић подсетио је присутне да је данас 9. мај (Дан победе над фашизмом) и да би требало одати почаст свим жртвама. Станојевић се осврнуо и на проблем Смедеревског пута и још једном указао на потребу проширења ове магистрале.

Др Ђорђе Станојевић

Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић покушао је да одговори одборницима Стојановићу и Станојевићу. Према његовим речима, проширење Смедеревског пута је у плану изградње метроа, односно до тада ће се морати проширити траке од Малог мокрог луга до Устаничке улице. Такође, обећао је Пантелић, да ће потражити и да се прошири Смедеревски пут и у делу ГО Гроцка. Што се тиче Спортске хале, према речима председника, све око ње иде у планираном року.

Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић

 

Иначе, овој седници СГО Гроцка није присуствовао заменик председника Дејан Влашковић. Раније се спекулисало да постоји сукоб између њега и председника, међутим Пантелић је дематовао.

-Мој и замеников однос је беспрекоран, изјавио је недавно председник Драган Пантелић на питање има ли сукоба између њега и заменика Влашковића.

Опширније у видео запису:


Екипа Жиг инфа

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

ten + twenty =