Почетна » Након писања Жиг инфа, „пијаце Гроцка“доставили запослене, а ово су њихове плате

Након писања Жиг инфа, „пијаце Гроцка“доставили запослене, а ово су њихове плате

од admin
0 коментар
klopppp1

 Према послатој документацији, на списку се налази 32. запослених. Најмања зарада је 14 000 динара, док је највећа 110 172,40. На овом списку се, као и у осталим јавним предузећима,  налази доста истакнутих чланова СНС-а или коалиционих партнера. 

 

Подсетимо се,на челу овог предузећа у Гроцкој од 22. јуна 2021. године, уместо Делић Данијеле,  налази се Дејан Миланковић. Према сазнањима Жиг инфа, Делићка је и даље запослена у овом предузећу на месту правника.

Интересантно је и „пословно напредовање“ Миланковића. Према  биографији која је достављена приликом избора за директора, Миланковић је, учлањењем у Српску напредну странку, пословно доста напредовао. Од шефа возног парка, преко пијаца и комуналног милицајца, до избора за директора јавног предузећа. Према сазнањима Жиг инфа, Дејан Миланковић је диплому Високе стручне смене „набавио“ у периоду између 2015. и 2017. године. Када су основане „Пијаце“ у Гроцкој, Миланковић је био постављен на место в.д директора. Међутим, врло брзо је био смењен, односно постављен је за заменика јер није имао одговарајућу школску спрему. У међувремену је дипломирао и добио обећање од бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића да ће бити постављен на место директора овог предузећа.

Како је Симоновић смењен у марту 2019. године, сада већ првостепено осуђеном због паљења куће новинару нашег портала, Миланковић одлази у комуналну милицију. Тог марта 2019. године, био је најгласнији гласноговорник подршке Драгољубу Симоновићу!

Дејан Миланковић са мегафоном на слици, као подршка Симоновићу (20.03.2019.)

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар