Почетна » Симоновићево политичко постављање, Дунав Гроцка и Новосибирск

Симоновићево политичко постављање, Дунав Гроцка и Новосибирск

од admin
0 коментар
siz1

 siz1

Симоновићева изјава заправо доказује оно што се годинама уназад пише у медијима а то је чињеница да је Александар Вучић тај који кадрира по Србији.

Оно што се у овом тренутку, барем што се тиче мештана ГО Гроцка тиче, чини чудно јесте чињеница да се бивши председник ГО Гроцка и члан СНС-а на свом званичном профилу друштвене мреже Фејсбук и даље представља као утицајна личност.

Подсетимо се, претходних месеци, непосредно након одржаних локалних избора у Гроцкој,  Драгољуб Симоновић започео је кампању на друштвеној мрежи „Фејсбук“ представљајући себе као битног политичког фактора у овој приградској Општини. На насловној фотографији Драгољуба Симоновића налази се нико други до сам председник Србије и СНС-а, Александар Вучић.

ВИШЕ О ПРЕТХОДНОЈ КАМПАЊИ СИМОНОВИЋА-ОВДЕ

Симоновић је и претходних дана врло активан на друштвеној мрежи. У јеку новоосноване скупштинске већине у Гроцкој, Симоновић подсећа јавност шта је све урадио за време свог мандата. Интересантно је да Симоновић обнавља постове из времена своје владавине али тачно оне које имају везе са садашњом структуром власти у Гроцкој.

На пример, 29. септембра ове године делегација ГО Гроцка на челу са председницом СГО Гроцка, Душицом Мемаровић посетила је фабрику Дунав у Гроцкој. Та посета објављена је на званичној страници ГО Гроцка.

dunavgr

Убрзо се, пар сати касније,  на истој друштвеној мрежи појављује пост Драгољуба Симоновића који подсећа јавност да је и он као председник ГО Гроцка обилазио ову фабрику.

simadunav

Свој пост коментарисао је такође Симоновић који је подсетио да је у Новосибирску потписан протокол о побратимству са општином Кољцов а да ново општинско руководство исто треба да верификује.

 

Баханалије у Новосибирску

 

Крајем новембра 2018. године, Симоновић је са делегацијом из ГО Гроцка отпутовао у Русију. Симоновић је са представницима општине Гроцка пре тога затражио од Административног одбора да му омогуће овај пут, што је и учињено. Уједно са захтевом за службени пут, Симоновић је контактирао више привредника како би му финансирали пут. Према информацијама Жиг инфа, за ово путовање Симоновић је потрошио 40 000 евра. Највећи донатор био је један привредник који се бави столаријом из Винче. Симоновић је привредницима обећао да ће склопити посао са Русима, тако да ће они моћи да послују и у том делу Европе. Поводом тога је тражио новац за путовање од привредника. Међу привредницима који су били донатори, налазио се и садашњи председник ГО Гроцка Драган Пантелић.

Од обећаних послова није било ништа, али је зато Симоновић време проведено у Новосибирску искористио за баханалије са „браћом Русима“. 
 
 
Након свега, поставља се логично питање ко дозвољава или одобрава Симоновићеве постове ? Јер, ако је сам Симоновић изјавио да га је Вучић поставио и сменио по политичкој линији са места директора „Железница Србија“, поставља се питање да ли за овакве постове добија одобрење од председника партије чији је члан, односно од Вучића? 
 
За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

20 + 16 =