Почетна » Свађа због избора директора на радном састанку у општини Гроцка

Свађа због избора директора на радном састанку у општини Гроцка

од admin
0 коментар
klopppp1

 

Дејан Миланковић са мегафоном на слици (20.03.2019.)

Данас је у ГО Гроцка одржан, такозвани радни састанак између председника и заменика ГО Гроцка са члановима Већа. Једна од „тема“ била је и избор директора за ова два предузећа. Предложено је да Борко Бали буде и председник комисије за Развој општине Гроцка. С обзиром да је Бали један од, односно једини кандидат за место директора ЈП „За развој ГО Гроцка“, један од чланова Већа упитао је присутне да ли су упознати за шта се гласа, као и да ли знају ко су уопште кандидати за ова два предузећа. Председник Гроцке се правио немушт и одмах узвикнуо како не зна ко су они. С друге стране , нико није могао да објасни ни како може да се исти човек постави и на место председника комисије  „За развој Гроцке“ и на место директора истоименог предузећа.

Симоновић и Бали на тајном састанку у ресторану Виногради , септембар 2019. године

Подсетимо се, поред ова два кандидата, за место директора у оба предузећа конкурисао је и Ненад Панић из Гроцке који је раније за Жиг инфо изјавио да се нада, да ће коначно да се директори бирају преко конкурса, као што је обећано од стране данашњег председника и заменика у Гроцкој. Међутим, Панић је одбијен од конкурсне комисије због, како је наведено, неиспуњавања услова.

Након постављења Мирка Добријевића на место директора водовода у Гроцкој, поставиће се и још два кадра блиска бившем председнику ГО Гроцка, Драгољубу Симоновићу. За сутра је најављена седница Већа ГО Гроцка на којој би требало да се донесе коначна одлука.  Седница Скупштине ГО Гроцка биће одржана, према информацијама Жиг инфа, у току следеће недеље.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

two − 1 =