Почетна » У Калуђерици излива се канализација за коју нико није надлежан (ВИДЕО)

У Калуђерици излива се канализација за коју нико није надлежан (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Најгоре пролазе пешаци којима се неретко дешава да их аутомобили, приликом проласка кроз овај део улице, испрскају фекалним и отпадним водама. 

Мештани су се обраћали ЈКП „БВК“ како би решили овај проблем, међутим из овог предузећа стигао је одговор да они нису надлежни.

-Екипа ЈКП БВК је утврдила да је у питању изливање из интерне канализационе мреже. У предметној улици не постоји изведена улична канализациона мрежа чије је одржавање у надлежности ЈКП „Београдски водовод и канализација“. Постојећа канализација је изведена од стране грађана, мимо важећих техничких прописа и норматива, без одговарајуће техничке документације и стручног надзора, те је као такву третирамо као интерну, чије је одржавање исправности искључиво у надлежности власника или корисника објекта коју исту користе као реципијент за одвођење употребљених вода, одговорено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација“.

Како су претходих дана забележене тропске температуре, смрад због изливања канализације је несносан, а грађанима овог дела Калуђерице остаје вапај надлежним органима како би што пре решили овај проблем.

Подсетимо се, након нешто мало више од месец дана након завршених локалних избора у Гроцкој, на друштвеним мрежама појавио се снимак ове реконструисане улице у Калуђерици. Према снимку који је постао виралан на друштвеним мрежама, у улици Жељка Миливојевића у Калуђерици је настала рупа коју су због своје безбедности грађани обележили тако што су грану од дрвета поставили на њу, како не би дошло до незгоде. „Бадњак у рупи … Калуђерица“ је снимак који је тада објављен на друштвеној мрежи, на страници „Бора коњ“ а у којем се приказује како се реконструишу улице у Србији уопште.

ВИШЕ – ОВДЕ

Погледајте видео изливања отпадних вода:

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

sixteen + fourteen =