Почетна » За в.д директора водовода у Гроцкој, Драгана из Младеновца

За в.д директора водовода у Гроцкој, Драгана из Младеновца

Из Гроцке нема кандидата

од Жељко Маторчевић
1 коментар

Према информацијама Жиг инфа, вечерас је одржано Веће ГО Гроцка на којем је одлучено да се за новог в.д директора ЈП Водовод и канализација „Гроцка“ именује Драгана Вујанић из Младеновца.

Наши извори наводе да је пре одржане седнице Већа у Гроцкој, општину посетио и координатор СНС-а Андрија Чупковић, који је уједно и координатор за Младеновац. Садашњи председник Гроцке и ОО СНС-а, Драган Пантелић, према речима наших извора, није успео да пронађе кандидата за в.д директора водовода.

-Чупковић га је јасно упитао да ли има неког кандидата за директора, он му је одговорио да нема никог. Из тих разлога му је Чупковић одговорио да ако он (Пантелић) не може да пронађе никога, наћи ће он (Чупковић). И тако је и било, наводе наши извори и додају да је према њиховим информацијама будућа в.д директорка позната као „проблематична“.

Иначе, будућа директорка водовода у Гроцкој долази из Младеновачког водовода. Према биографији коју је приложила, једна од њених референци јесте и „поседовање вештине интернет претраге и комуникације на интернету“.

Драгана је чланица СНС-а  и блиска пријатељица једног од Младеновачких функционера.

Биће изабрана у петак 24. марта 2023. године на најављеној седници Скупштине ГО Гроцка. Она ће заменити Мирка Добријевића, који је због „међуљудских односа у СНС Гроцка“ поднео оставку.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

1 коментар

Doktor 23 марта, 2023 - 09:08

U mladenovacom komunalnom nijese dve godine pojavljivala. Nista nije radila, jer nista i ne zna. Nikakav kadar. Sigurno su je sklonili iz Mladenovca jer je bila u sukobu sa Lucicem, direktorom JKP Mladenovac. Zena je totalno nesposobna da bi upravljala preduzecem. Poznata po tome sto se odlicno razume u pica i sto zabada noz u ledja retpostavljenima.

Понови

Оставите коментар