Почетна » На састанку СНС-а, директор водовода Гроцка поднео оставку због понижавања од стране координатора

На састанку СНС-а, директор водовода Гроцка поднео оставку због понижавања од стране координатора

Захтевана и смена заменика директора Еко Гроцке

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Као што је раније данас најавио Жиг инфо, одржан је састанак у страначким просторијама ОО СНС-а Гроцка којем је председавао координатор Андрија Чупковић.

Поред директора јавних предузећа на данашњем састанку присуствовали су и наводни незадовољни радници, који су  и тражили састанак. Председавајући Чупковић био је данас у свом познатом маниру. Како кажу наши извори са овог састанка, био је изузетно арогантан према директорима јавних предузећа.

  • Викао је и урлао, да нас је све плашило. Толико је био бахат и толико је понижавао директоре, да ме је просто срамота што сам присуствовао таквом састанку, каже један од извора за Жиг инфо.

На данашњем састанку СНС-а, директор ЈП „Водовода и канализација“ Гроцка, Мирко Добријевић поднео је оставку. Оставка је уследила након што се једна од радница жалила на њега јер није хтео да јој да слободан дан. Чупковић је у свом маниру почео да виче на Добријевића, те је овај због таквог поступка поднео оставку.

  • Шта ти мислиш да ћу ја да дозволим да ти пи*аш по мени. Па нисам ти ја Буквић, Миланко и Борко (остали директори јавних предузећа). Једи г*вна, овог момента дајем оставку, рекао је, према речима наших извора, Мирко Добријевић.

Радници Еко Гроцке су рекли да су незадовољни на рад Звонка из Калуђерице. Чупковић је упитао Миленка Буквића (директора јавног дела Еко Гроцка), ко је тај Звонко, а он му је одговорио да је у питању заменик директора.

  • Одмах да сте му дали отказ, био је изричит Чупковић.

Буквић је покушао да објасни Чупковићу да не може да да отказ Звонку, јер су га Италијани поставили (већински део приватног партнера Еко Гроцка). На Буквићево објашњење, Чупковић је одговорио: „баш ме брига зови и Италијане и раскидај уговор“.

Директор ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка, Мирко Добријевић није желео да образложи своју данашњу оставку за Жиг инфо.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Андрија Чупковић, СНС Гроцка

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар