Почетна » Зашто се крије ко је нови заменик председника у Гроцкој?

Зашто се крије ко је нови заменик председника у Гроцкој?

од admin
0 коментар
djvsgg

Именовање заменика, као и интервју Дејана Влашковића могли сте прочитати на порталу Жиг инфо. На  порталима у власништву СНС-а ,нисте могли пронаћи информацију да је Дејан Влашковић изабран за заменика преседника ГО Гроцка.

На профилу ГО Гроцка на Друштвеној мрежи Фејсбук, објављено је само да је одржана шеста по реду седница. Уз тај натпис подељен је и албум са фотографијама. Тек када отворите албум, појави се опис да је Дејан Влашковић изабран за новог заменика председника.

djvsgg

 

Званични сајт ГО Гроцка, такође није објавио информацију да је на 6. седници изабран Дејан Влашковић за заменика председника. На званичном сајту општине Гроцка не постоји вест о одржаној седници, а последњи објављени чланак је посета градоначелника Радојичића Гроцкој.

djvsgg1

Према званичном сајту ГО Гроцка, заменик председника је Иван Паунић, који је поднео оставку још половином новембра прошле године. 

zamenik paunic sajt grocka

Ни Гроцка инфо портал, којим управљају одборници СНС-а Мирољуб Радојевић, Миленко Буквић и већник Стефан Дилберовић не објављује ништа о именовању новог заменика председника, Дејана Влашковића. Последња објава Гроцка инфо портала на Фејсбуку јесте од 24 марта, али се не односи на изабраног заменика председника. На интернет адреси овог портала, такође нема информације о Влашковићу.

djvsgg2

 

И док „провладини“ портали не пишу о заменику председника Дејану Влашковићу, наш портал је објавио 4. вести на дан када је изабран.

Две вести су форме агенцијских извештаја са интервјуом, док су друге две вести биле у форми саопштења ССП-а Гроцка и Иницијативе за Калуђерицу.

Интересантно је да је сатирична редакција Жиг инфо портала, још почетком марта предвидела ко ће бити нови заменик председника у Гроцкој. Наиме, у Жиг стрипу под називом: „Јавно извлачење заменика у Гроцкој“, на „точку среће“ извучен је заправо Влашковић.

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

one × three =