Почетна » Због тога што је добио нулу, власнику радио Пулса из Гроцке понуђена коверта

Због тога што је добио нулу, власнику радио Пулса из Гроцке понуђена коверта

Тврдње власника и члана СНС-а

од Жиг Инфо
0 коментар

Власник радио Пулса из Гроцке, Стефан Радић, тврди да му је 26. новембра ове године, преко посредника повереника СНС-а Андрије Чупковића понуђена „коверта са новцем“ коју је одбио.

Након што је проглашена ранг листа вредновања, за конкурс на којем је Радић учествовао са два удружења, добивши за оба 0 динара, на исту се пожалио лично поверенику грочанског одбора напредњака, Андрији Чупковићу.

-Онај дан када сам добио нула динара на оба удружења, прекипело ми је и алармирао сам цео врх СНС-а. Чупковићу (поверенику СНС Гроцка, прим.аут) сам послао поруку да сам чуо да ми је Сања (секретарица ОО СНС-а Гроцка, прим.аут.) дала тај износ, јер јој је он допустио да ради шта хоће. Чупковић се наводно наљутио на мене, али ми је зато преко посредника понуђена коверта, започиње причу власник радио Пулса, Стефан Радић.

Према његовим речима, „коверта“ му је понуђена од стране извесног Богдана Вуксановића, али ју је он одбио и о томе обавестио Чупковића.

-Обавестио сам шефа (Чупковића, прим.аут) да сам се видео са Богданом и да ми је понуђена помоћ у коверти. Ја са Чупковићем желим да будем пријатељ, не зато што је повереник у Гроцкој и директор Паркинг сервиса, већ зато што је такав какав јесте. Функције су пролазне, а прави људи су реткост, зато и поштујем Чупковића, каже Стефан Радић, власник радио Пулса.

 

Иначе, Стефан Радић је заступник и оснивач више правних лица преко којих добија новац за разноразне конкурсе,  како из републичких, тако и из општинских буџета .

Подсетимо се, радио Пулс је у блокади за више милиона динара, носиоцу дозволе је привремено одузет ПИБ, али је власник, односно Радић члан Српске напредне странке, па то изгледа није проблем. Да све то и занемаримо, али шта ћемо са најмлађим становницама које угрожава рад радија Пулс, јер према Секретеријату за животну средину ова радио станица недозвољено зрачи ПУ „Лане“, одељење у Пударцима јер се њихов предајник налази тик уз овај објекат.  У том објекту, као да нема наше деце, те је наша прича занемарљива..

 

 

ЕЖИ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар