Почетна » ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМАК: Шеф обезбеђења из Гроцке са „екипом“ пребија полицајца

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМАК: Шеф обезбеђења из Гроцке са „екипом“ пребија полицајца

Почастио себе на дан именовања

од Жељко Маторчевић
0 коментар

У ноћи 27/28. маја 2022. године, у једном од локала који се налази у власништву породице заменика председника ГО Гроцка, Дејана Влашковића, дошло је до физичког напада на припадника полиције. У нападу је учествовао и „шеф обезбеђења“ општине Гроцка, Кићовић Иван.

На снимку, до којег је дошао Жиг инфо, види се лице у црвеној мајци које се расправља са полицајцем у цивилу. Расправу смирују, како се претпоставља, лица која су била са полицајцем. Међутим, када је у „помоћ“ стигла“екипа“ коју је лице у црвеној мајци контактирао телефоном, полицајац задобија ударац.


На снимку, Кићовић „упада са ортацима“ и већ онесвешћено лице (полицајца) удара с палицом. Према информацијама Жиг инфа, ова туча је, за сада, заташкана, а Кићовић је и даље шеф обезбеђења у Гроцкој.
Иначе, екипе батинаша познате су у редовима СНС Гроцка. Такозвани лештански клан још од 2016. спроводи овакве или сличне акције против политичких или других неистомишљеника. Уколико неки од предмета и дође до тужилаштва, обично се решава опортунитетом. Јака веза криминалаца и полиције траје још од времена бившег председника Драгољуба Симоновића. И бивши министар полиције Небојша Стефановић је одликован признањем „почасни грађанин Гроцке“.

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК:

Портир у странци и екипа Беливука

Иначе, према истраживањима Жиг инфа, нападач на полицајца је одраније познат по сличним делима. Кићовић је, према раније објављеном уговору, био запослен преко предузећа „Добергард“, а за чије плате је био обезбеђен новац из буџета ГО Гроцка, као „портир у странци“. За тај посао добијао је месечно око 40 000 динара. Често је виђан се екипом за коју се сумња да је Беливукова.

Више- ОВДЕ

На дан када се десио овај инцидент, Кићовић је постављен за шефа обезбеђења у Гроцкој, додуше у усменој форми од стране председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића. На том месту налази се и данас.

Подсетимо се и бивши шеф обезбеђења у Гроцкој такође постављен од стране садашњег председника, Владан Панић, дошао је у жижу јавности када за Божић 2021. долази од изражаја „духовитости“ , у којем је својим пријатељима  пожелео срећно Бадње вече.

-Сретно свима Бадње вече. Мама молим те… изговара шеф обезбеђења ГО Гроцка, а затим  старија госпођа испаљује хице из пиштоља.

Полиција је, такође, игнорисала овај случај.

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар