Почетна » Полицајац преминуо у Клиничком центру од ковида, изгубили му личне ствари?!

Полицајац преминуо у Клиничком центру од ковида, изгубили му личне ствари?!

од admin
0 коментар

 – У недељу 20. децембра када смо преузели тело мог супруга, увидели смо да његових личних ствари које су биле са њим током боравка у болници нема. Након позива и молби да се врате лична документа, речено је да је то „загубљено“. После претње тужбом, речено је да су ствари нађене и да их у било које доба можемо преузети. При преузимању, враћено нам је 4.000 динара и лична карта, без мобилног телефона, банковних картица које су биле на истом месту, као и лична карта у футроли мобилног телефона – каже за Директно.рс супруга преминулог Бојана Миленковића.

Она додаје да је нестала и јакна и још неке ствари које су имао у последњим данима. Бојана даље тврди да је сигурна да је и телефон остао поред њега, јер је ноћ пре него што је преминуо, Зоран слао поруке свом брату, и то до касно у ноћ.

– За Ниш је пребачен 16. децембра из прокупачке болнице. Све оно што је било у прокупачкој болници одмах нам је враћено, одакле су нас позвали да дођемо и узмемо ствари. Био је то инхалатор и још неке ситнице, које су остале када је пребачен за Ниш. Остало што је са њим завршило у нишком Клиничком, није нам враћено. Када причамо о телефону, није то неки скуп телефон, али у њему су све наше успомене, фотографије, снимци… Деца и ја желимо да нам се врате те ствари – разочарана и пуна бола каже Бојана.

Током дана покушали смо да добијемо изјаву од надлежних у нишком Клиничком центру, али нам је речено да ће нам се јавити, што се до објављивања текста није десило.

Е, сад, да ли се тако погодило или не, али након интересовања медија одједном су пронађене све ствари покојног. А како смо незванично сазнали и речено је да ће Клинички центар обавестити породицу да дође да их преузме.

Успут смо из извора у КЦ Ниш сазнали да није први пут да се загубе ствари преминулих и да породица не може да дође до њих. Обично нису упорни као Бојана, и често се све безуспешно заврши.

С. Марковић   Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар