Почетна » Полиција из Бачке Паланке трага за Петром Галоњом Пепом

Полиција из Бачке Паланке трага за Петром Галоњом Пепом

Због напада на две девојке

од Жиг Инфо
0 коментар

Петар Галоња Пепа кога је синоћ полиција тражила ради привођења у вези са догађајем где су нападнуте две девојке, није пронађен ни на једној адреси на којој је пријвљен.

Полиција из Бачке Паланке у сарадњи са Јавним Тужилаштвом интензивно трага за Петром Галоњом Пепом .

-Све остале радње су на Јавном Тужиоцу односно судији за претходни поступак тако да је на њима и одговорност. Верујем у нашу Полицију и Јавно Тужилаштво, а да ли ће расписати потерницу је на њима, изјавио је Карановић за Жиг инфо “

Подсетимо се, Карановић је пријавио напад на његову фамилију пре неколико дана од стране нападача који су учествовали у нападу на њега.

-То су девојчице. То је срамота. Зашто мене не нападну? Зашто не изнесу одбрану пред судом!? Ја ћу им платити адвокате ако немају али да се појаве пред судом и кажу ко их је наговорио на све то! Гнушам се сваког напада на било кога а посебно девојчице које немају везе нити са политиком нити са њима“ додаје Карановић.

У покушају да заштите Галоњу Петра, Родић Милоша и Петровић Стевана који су учествовали у спорном догађају неколико радника обезбеђења приватне компаније, у склопу истраге је суспендовано пре неколико дана. Истрага поводом овог случаја је у току.

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар