Почетна » Поново саобраћајка на овој раскрсници у Гроцкој, семафор никако да стигне

Поново саобраћајка на овој раскрсници у Гроцкој, семафор никако да стигне

од admin
0 коментар
f1pan

  Према сазнањима Жиг инфа, возач у возилу марке „Форд“ је скретао у улицу Саве Ковачевића. Том приликом, из смера Београда возило марке „Фиат“ је, врло вероватно, због неприлагођене брзине ударило у „Форда“. Од силине ударца, возило марке „Фиат“ ударило је у паркирано возило марке  „Пежо“, а затим  у трансформатор који снабдева електричном енергијом осветљење на овом делу Смедеревског пута. Приликом удара о трансформатор, дошло је до варничења, а затим је нестало осветљења. Полиција ни након сат времена није изашла на увиђај.

f1pan

f2pan

f3pan

f4pan

Подсетимо се, Жиг инфо је у више наврата писао о овој деоници пута која је ризична по пешаке који прелазе „Смедеревац“ на уредно обележеном пешачком прелазу. 

 Упоредо са писањем Жиг инфа, око триста грађана овог дела Гроцке потписало је петицију за постављање семафора на овој деоници Смедеревског пута.

Коначно, радници „Београд пута“ почетком јуна изашли су на лице места и направили детаљан план, за постављање семафора на овој критичној раскрсници у Гроцкој. Меуђутим, семафор још увек није постављен, а ова деоница пута донела је још једну саобраћајку.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар