Почетна » Судар четири аутомобила и аутобуса, један погинуо, петоро повређених; Саобраћај нормализован, повређени пуштени кући

Судар четири аутомобила и аутобуса, један погинуо, петоро повређених; Саобраћај нормализован, повређени пуштени кући

од admin
0 коментар

Једно лице је погинуло, а пет особа је повређено у саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око 5.15 сати на аутопуту Београд-Ниш, у смеру ка Београду

Једно лице је погинуло, а пет особа је повређено у саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око 5.15 сати на аутопуту Београд-Ниш, у смеру ка Београду, речено је Тањугу у Министарству унутрашних послова.

До несреће је дошло код места Мали Пожаревац, општина Сопот, а сударли су се четири путничка возила, комби и аутобус, навели су у МУП-ау.

Једно лице преминуло је на лицу места, а петоро је повређено.

Хитна помоћ превезла је повређене у београдски Ургентни центар.

Према речима дежурног лекара Ивана Стојмирова за РТС, четири довезене особе су на дијагностици, степен повреде се још не зна, а, како каже, делује да нису животно угрожене.

Саобраћај је на овом делу аутопута, у правцу ка Београду, био у прекиду.

Формирале су се километарске колоне, у којима је и велики број аутомобила са страним таблицама, пошто је у јеку туристичка сезона.

ЗА САОБРАЋАЈ ПУШТЕНА И ДЕСНА ТРАКА КОД ВРЧИНА

У саобраћај је, после леве, пуштена и десна трака на аутопуту од Ниша ка Београду, код наплатне рампе Врчин, а ускоро би требало да се у саобраћај пусти и зауставна трака.

После саобраћајне несреће која се рано јутрос догодила на том делу аутопута, саобраћај је био у прекиду и формирале су се километарске колоне.

У саобраћај је најпре пуштена лева трака, а како јавља РТС, сада је пуштена и десна.

На терен би ускоро требало да стигну и дизалице које ће склонити аутомобиле с пута, па би у саобраћај требало да буде пуштена и зауставна трака.

ПОВРЕЂЕНИ У НЕСРЕЋИ КОД ВРЧИНА ПУШТЕНИ КУЋИ

После детаљног испитивања, код повређених у саобраћајној несрећи која се јутрос догодила на аутопуту Ниш-Београд, потврђене су лакше повреде, и они су пуштени кући, речено је Тањугу у Ургентом центру.

„Код повређених су потврђене лаксе повреде и није верификовано стање које би захтевало даље испитивање и лецење у Ургентном центру“, кажу у овој здравственој установи.

 

 

 

 

Танјуг/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар