Почетна » Био сам данас у згради општине Гроцка и возач је унео две трегерице ауто спреја

Био сам данас у згради општине Гроцка и возач је унео две трегерице ауто спреја

Поглед са стране

од Зоран Лалић
3 коментари

Тачно се сећам када је председник ГО Гроцка, Драган Пантелић, на седници Скупштине на којој се расправљало о буџету, крајем прошле године, назвао одборницу Заветника да је лажљивица.

Од пре пар дана, израз лажљивица се распространио на улицама широм Србије. Реформисани радикали почели су Милицу, лидерку Заветника, тако да прозивају. Не смем ни да помислим  притом да је у питању још и трудница. Апсурдно је и што лидера Новог ДСС-а, прозивају да је Француз јер, наводно, има Француско држављанство. Највећи апсурд лежи у томе јер и председник ГО Гроцка, Драган Пантелић има страно држављанство. Једина разлика је што председник Гроцке има Шведско држављанство, које је прихватљиво у односу на Француско. Тако је по размишљању напредне секте у Гроцкој.

Данас сам се неким својим послом запутио у зграду ГО Гроцка. Чим сам ушао у зграду, видео сам једног од возача како уноси две трегерице пуне ауто спреја. Прошао је недалеко од мене и ушао у малу салу.

Упитао сам га чему ти лакови, али одговор нисам добио. Као што не добијам ни одговоре на доста постављених питања, која су значајна за јавност. Али то је владавина ове накарадне партије која је на власти. Ипак њихов лидер гради и храм Светог Саве, те је он ореол честитости. Иако је тај храм вишеструко старији од њега, вођи треба веровати.

Исто вам је тако у Гроцкој. Ми сви сада треба да верујемо да су ти ауто лакови сасвим случајно, или да, евентуално, ја нисам добро наместио наочаре па нисам лепо видео. То су само, вероватно, конзерве са шлагом.

Шлаг који из дана у дан постаје све горчи од силних неиспуњених обећања, а поготово због таргетирања сваког који уопште има мишљење. Моје питање и даље стоји, чему толико ауто лака у спреју и ко је све то платио? На крају крајева, зар је место ауто лаку у згради ГО Гроцка?

 

Зоран Лалић

 

Можда ти се свиди

3 коментари

Panteon март 18, 2023 - 14:43

Ne lupetaj

Понови
Sale март 18, 2023 - 21:25

Je li to ova što je uhvaćena pijana da vozi omraženu Marku automobila Mercedes? Milica zavetnica…

Понови
Branisav март 19, 2023 - 07:53

Jedino sto ovoj nasoj Srbiji ne nedostaje to su primitivci. Sa tako glupavim frazama sarati sprejom po gradovima, to mogu samo oni. Prvo, sarati po fasadama i ulicama je kaznjivo. Drugo, nije estetski. Trece, radi se o mentalnom zagadjenju. Ne bih dalje da nabrajam. Ne vredi trositi reci na aparatcike.

Понови

Оставите коментар