Почетна » Калуђерица: Радови на грандиозном тргу настављени су грандиозном брзином

Калуђерица: Радови на грандиозном тргу настављени су грандиозном брзином

Лични став

од Жиг Инфо
0 коментар

Недељу дана касније, иста мета исто растојање. И даље овај пројекат засењује нераднике и лопуже.

Опште је познато да се овакви, велики, пројекти не завршавају за дан два.

Сетимо се само како су се слични пројекти у Београду, Нишу, код Пожаревца, па чак и у Риму, одлагали зато што се приликом извођења радова, наилазило на античке насеобине и древне инфраструктурне објекте. Нисмо сигурни шта је то пронађено у Калуђерици. Не верујемо да су остаци астечких или египатских пирамида. Нема назнака ни да је неки сакрални објекат из доба неке од кинеских династија али неки разлог постоји. Привремено су обустављени радови на изградњи тако жељеног , тако великог, грандиозног трга. Од предвиђених 70 квм поплочано је 60. Можда се чека експертиза јер изгледа да им је нешто отишло „мало у криво“.


Било како било грађани се стално распитују када ће трг љубави бити завршен и ко ће доћи да га отвори. Да ли ће се на отварању одржати концерт неке познате звезде и да ли долазе курсаџије.

За оне који још нису имали прилике да посете градилиште или не знају где се оно налази, ево објашњења. Иза фонтане, између две тује, стазом 3 метра низбрдо, одмах поред зарасле школске ограде, а испред лимене гараже поште. Тачније иза Месне заједнице. Приметићете да ту нема никога али немојте да вас то завара. Мирис мокраће ујутру показује да се ту народ окупља ноћу. Неки народ. Чудан народ. Радови који засењују нераднике и лопуже…

 

Аврам из Калуђерице

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар