Почетна » Колективни „писсинг“ (мокрење) на обали Дунава у Гроцкој (ФОТО)

Колективни „писсинг“ (мокрење) на обали Дунава у Гроцкој (ФОТО)

Није порно (12 плус)

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Након садомазохизма у виду бичевања, на ред код напредњака у Гроцкој дошао је и „писсинг“, односно класично колективно мокрење на обали Дунава.

Израз „пишање“ по Вујаклији

Након што су  данас колективно испозирали у центру Гроцке, негде до 10 часова, потпомогнути „младеновачким савезом“, грочански напредњаци ималу су акцију чишћења обале Дунава на кеју.

Ова акција заправо показала је најреалнију слику онога што имамо у Гроцкој, а то су пропала јавна предузећа и наставак понижавања представника власти зарад опстанка на истој.

Према онима који су чистили, а који су хтели да разговарају са нама речено је да и треба да их сликамо, јер је ово жалосно како функционишу јавна предузећа. Заборавили су саговорници да су предузећа, фактички, под њиховом контролом, па остаје нејасно на кога су се присутни жалили. Један од запослених Еко Гроцке пожалио се да је општина раскинила уговор са овим предузећем, те су сада они приморани да чисте.

Најпрецизнији је председник Гроцке, Драган Пантелић који је рекао да је ово друштвено корисни рад.

У суштини, председник Гроцке је потврдио писања Жиг инфа о дешавањима унутар СНС-а Гроцка, јер друштвено корисни рад се добија по казни!

Дакле, грочански напредњаци су кажњени, односно они су осуђеници. А како су упропастили јавна предузећа, те морају сада сами да чисте, и то на некошеном кеју у трави изнад колена, вероватно им је то ова казна. С друге стране, зар су грађани Гроцке заслужили да им осуђеници воде општину?

Већина оних са којима смо причали и они који су учествовали у овој акцији, деловали су ко „попишани“. Многи су желели да побегну од „сликања“ за Жиг инфо, поједини нису носили ни страначка обележја јер их је било срамота.

Ипак и поред толике срамоте, у недостатку образа, оставки нема. Покушаће напредњаци и овај данашњи текст да оправдају, односно да оперу свој блатњави образ. Али како?

Зар није срамота да један председник, његов заменик, помоћник и остали функционери раде нешто за шта су задужена јавна предузећа, иста она којим управљају и која финансирају сви грађани општине Гроцка? Стиче се утисак да су им мале плате, па су нашли начин да већ опљачкани буџет још више покраду. Једноставно је. За одржавање оваквих површина из буџета ГО Гроцка, одваја се новац. Како је новац издвојен, а ниједно предузеће није очистило грочански кеј, осим напредњака, постаје јасно где је новац завршио. Отуда и не чуди што у Гроцкој нема инвестиција. За њих се треба изборити, а то је немогуће ако сте у улози комуналца и ако гледате сопствене интересе.

Како год, очигледно је да грочански напредњаци испробавају све категорије које се налазе на једном порно сајту. На ред је дошао, изгледа, „писсинг“ а у наредном периоду може се свашта очекивати. Можда и настане нека нова категорија „Гроцка“, јер ово што се данас виђа у овој локалној самоуправи, тешко да се може наћи и у порно филмовима.

За Жиг инго:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар