Почетна » Мој напредни зема лештански

Мој напредни зема лештански

Лични став- писмо разочараног члана

од Други Пишу
0 коментар

Ја сам рођени Лештанац, уствари рођен сам у Београду а живим у Лештанима у породици која је староседелац. Члан сам Српске напредне странке од оснивања, а био сам и члан радикала од 1992. године.

Читам пре неки дан на Жиг инфу онај текст што је писао човек који је такође староседелац у његовом месту.

Не само да је текст сува истина него је много опширније и више распрострањено оно што он каже.

Ја редовно идем на све састанке Месног одбора СНС у Лештанима, и то више није иста странка као пре 14 година када смо кренули. У целом одбору је нас пар који су ту од самог почетка, и који смо истински веровали у идеале странке и нашег председника Александра Вучића.

Некада смо се сви дружили, ишли на митинге заједно нашим колима, веровали смо једно другом.

Људи, која је данас гологузија окупљена око странке, каква је то неморална прљавштина коју они једно према другом испољавају, ја то не могу речима да вам опишем. Па њима не треба противник они ће се сами истребе међусобно. Они су међусобно спремни да се пљују, оговарају, намештају на отказе, скидају девојке једно другом, одрекну се пријатеља зарад ситног интереса, ма у стању су и физички да се обрачунају око глупости.

Надвили су се црни дани над странком. Нема више те среће као некада, ови данас све на силу раде и што морају зарад запослења или неких ситних привилегија.

У свему предњаче косовари, они су и најгори можда, једно другом очи би извадили. Да су тако храбри и ратоборни били на Косову, ми никада не би дошли у ову ситуацију да морамо да признамо независност истог.

Ал како се бусају у груди и скачу кад чују песму „видовдан“, ја просто не могу да верујем.

У једном ресторану смо имали скоро прославу, е како се људи веселе уз те песме са Косова, па ја већину знам која је за дебеле паре продала дедовину Албанцима, да још увек неки примају плату и доле и овде, оголише и измузоше целу државу.

Ал они срамоте немају, ко да нису наша крв, они сада предњаче у вођењу странке, а поготово месног одбора Лештане.

Све је измакло контроли у целој напредној странци у Гроцкој, ја и још пар колега смо се повукли у страну, једноставно не можемо да се изборимо са овим новопеченим напредним члановима. Како наш народ каже „како радиш, тако ти се и враћа“.

На жалост, како видим брзо ће ови да изгубе власт и растуре странку коју смо годинама градили.

Нису ни свесни колико мало треба да се све упропасти, да дођеш до краја, да удариш главом у зид. Ускоро ће доћи до краја слепе улице, где више нема назад.

 

 

Миле из Лештана

Можда ти се свиди

Оставите коментар