Почетна » Писмо разочараног члана из Гроцке: Куку леле мој напредњаци шта доживесте

Писмо разочараног члана из Гроцке: Куку леле мој напредњаци шта доживесте

Писмо преносимо у целости

од Други Пишу
0 коментар

Ево седим на плажи у Грчкој и мало се купам, мало сунчам, једноставно лепо проводим одмор.
А вала и заслужио сам, радило се напорно ове године. Уз то и нека комбинација, довољно да квалитетно проведем одмор.

Лешкарим на плажи, пијем пиво и сурфујем мало по интернету. Волим да видим шта се ради у мом селу, шта има ново од аброва и које су се глупости издешавале док нисам тамо.
Ја сам иначе члан СНС- а у Гроцкој од самог почетка, могу слободно да кажем и оснивач странке у Гроцкој. Јер Сима ме звао као пријатеља да му помогнем да направимо странку у Гроцкој, кад се сетим још 2008. године беше.

Некада се знало Сима је био главни у Гроцкој и све је ишло преко њега. Ми који смо били са њим, све смо могли да завршимо и плус имали смо добру плату. Било је лепо и поносно бити напредњак у Гроцкој.
Данас гледам, по пети пут овог месеца на страници странке у Гроцкој, и читам на овом злогласном медију Жиг инфо и не могу да верујем на шта су спали данашњи чланови СНС-а. Мада видим и да има ту доста нових људи. Од нас изворних није остало много, а и ови стари који су били у моје време, са њима је и Сима брисао под, зезао их, понижавао. Они сад, видим као главни у странци.

Па некада се градски одбор тресао кад је Сима причао, уважавали га ко Бога, а овима данас не дају ни да присуствују, обавештавају их преко повереника.

И какве им то поверенике постављају? Те оног набеђеног цара Миличка малог, коме само у животу фали 10цм. Те оног Јокића, коцкара, и сад овог Динкићевог малог који је ојадио паркинг сервис, и плус има склоности према том неком настраном сексу, тако да лечи своје комплексе на нашим члановима из Гроцке. Он мисли да смо ми грађани другог реда. Још оће и паркинг да нам уведе, да плаћам што паркирам ауто испред своје куће.

Они сви заједно нису Сими ни до чланака.

Гледам овог мог прецедника Панту, жао ми га. Па већи утицај има председник одељенске заједнице него он. А он кад је имао лове и био газда, ове јајаре од повереника нису имале ни за море седам дана себи да пријуште, а сад они њему просипају памет.

Пантин заменик, Дејан пекар, само трчи за њима и ко год дође само дреши кесу. Ојадише га. Каквих глупости се наплаћао, да је те паре уложио у донацију вртића, три је мого да направи.

Иду бре ко да мозга немају.

Е некад се знало кад је одмор. У јулу и августу, тада смо имали само активности око Грочанских свечаности, а политичке никад. Били смо ко сав нормалан свет. Зна се шта су предузећа радила, а шта активисти. Ове данас, воде их ко овце. Те станте овде и делите рекламе, те идите да сакупљате смеће, на крају ће да их терају и септичке јаме да чисте зарад политичких поена.

Ја као стари члан проследићу ово писмо протеста врху странке и локалним медијима, па чак и Жиг инфу који намерно пише против нас. Боли ме душа кад објаве слике и видим да је то истина што се ради у СНС у Гроцкој. Захтевам од свих да објаве јавно у целости писмо како сам написао. Такође, желим јавно и да позовем моје другове, саборце, колеге који су у СНС Гроцка да се јавно одупру и искажу протест против оваквог понижавања људи и страначких активиста. Имајте мало морала и не дозволите да вас неко угњетава и малтретира у вашем месту. Држите свој ниво.

 

Забринути Боле из Гроцке

Можда ти се свиди

Оставите коментар