Почетна » Пударци: Добили лепшег Вучића и три удружења пензионера, јер предаја није опција

Пударци: Добили лепшег Вучића и три удружења пензионера, јер предаја није опција

Лични став

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Да представници локалне власти редовно читају Жиг инфо, потврђује и чињеница да врло брзо реагују на натписе, уколико се објаве фотографије неке допоније, или, као у овом случају ако се оштети висећи банер са ликом и делом Александра Вучића.

Половином овог месеца, тачније пре пар дана је објављен текст „Ја да сам предсеник Гроцке, мене би било срамота да Вучић буде овако „поцепан““. 

У тексту се наводило да је већ пар дана у насељу Пударци, ГО Гроцка, родном месту тренутног председника ове локалне самоуправе, висећи банер са натписом „Александар Вучић-заједно можемо све, дела говоре“ виси исцепан и без једне безбедоносне сајле. Такође, сајла која је откинута од банера увијена је преко умрлица и завезана за приватну ограду.

Наравоученије, док се председник Вучић ових дана бори у никада тежим временима за Србију, како би је сачувао од спољних и унутрашњих непријатеља, председник Гроцке ни један банер није могао да сачува. Практично, да није било Жиг инфа, председник Гроцке не би ни сазнао да се овај банер поцепао.

Чим је председник Гроцке сазнао за ту информацију, брже, боље, јаче је ангажовао службе и окачио још лепши банер са Вучићем. Сада председниково место Гроцке краси слика председника Србије лично.

Поред предаје, која није опција, локални напредњаци су на последње изборе изашли под слоганом „За нашу децу“.

Могли би да видимо шта је то наш председник Панта, спремио – За нашу децу у будућности.

Његово дете отићи ће у Катар да погледа уживо коју уткамицу на Мундијалу. Потрошиће тричавих 15- ак хиљада евра, можда.
За нашу, осталу децу председник Панта и његов тим, спремили су безброј радних места да се покажу као најјефтинија радна снага у Европи. И зато јесте битно да се деца рађају зар не? Да раде у локалној пекари или у пропалој фабрици за прераду воћа.

Јер шта ћемо продавати странцима за двадесетак година ако не будемо имали ту децу која ће из школских клупа правац за траку у фабрици и тако до пензије коју никад неће ни дочекати.

Па и кад оду одавде, не брините, доћи ће да раде послове које ваши држављани не желе јер таквима смо их направили за вас.

Труцајући се главним путем од Брестовика ка Пударцима, њихова деца пролазе БМW-има, Поршеима или другим луксузним возилима. Наша се труцкају аутобусима распале Ласте.

И оно што није опција предаје за нашу децу, јесте додељивање просторија Дома културе удружењима пензионера. Чак три удружења пензионера добила су прострије у некадашњем центру окупљања омладине и деце.

Тим потезом, њихова ће горети чак и кад оду. Довољно дуго да сами својој деци спакујемо кофере и уместо матерњег учимо их немачком језику.

Је л’ остало можда нешто смисленије што бисмо могли да урадимо – за нашу децу?

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар