Почетна » НАКОН СВАЂЕ ДОЂЕ ЉУБАВ СПС Гроцка сад каже да су локални напредњаци фер и коректни

НАКОН СВАЂЕ ДОЂЕ ЉУБАВ СПС Гроцка сад каже да су локални напредњаци фер и коректни

од admin
0 коментар

У току јучерашњег дана СПС Гроцка објавио је саопштење са редовне седнице овог одбора.

Како је наведено, седницом је председавао и њеним радом руководио председник др Ђорђе Станојевић.
Поред чланова Општинског одбора седници су присуствовали и председници месних организација, као и чланови СПС ангажовани у структурама власти.

-Анализирајући учешће наше Партије у коалицији која врши локалну власт, оценио је да су унутар те коалиције развијени фер и коректни односи, односи међусобног респекта и уважавања и да је створен радан и стваралачки амбијент. У тим околностима наша Партија настоји да да свој пуни допринос и да цео свој политички капацитет стави у функцију интереса грађана, речено је између осталога у саопштењу.

Подсетимо се, у периоду од 2012-2016 године у грочанској власти нису учествовали социјалисти, иако су на нивоу Републике и града били у коалицији са напредњацима. Садашњи председник ОО СПС-а Гроцка био је један од малобројних опозиционих одборника који су се оштро супростављали власти Драгољуба Симоновића, садашњег председника ГО Гроцка и председника напредњака на локалу.

Након локалних избора 2016. године, локални СПС једини улази са напредњацима у коалицију и саставни је део владајуће гарнитуре у Гроцкој. У структурама напредњака, оних који су највише критиковани од Станојевића због многобројних малверзација, готово се нико није променио. Ипак, данас је сарадња коректна, како кажу из СПС- а Гроцка.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар