Почетна » АЈМО ДАЉЕ Нови хит интервју: Напредњак покушава да одговори на једноставно питање

АЈМО ДАЉЕ Нови хит интервју: Напредњак покушава да одговори на једноставно питање

од admin
0 коментар

Милош Милишић, заменик шефа одборничке групе СНС-а у Скупштини Краљева, постаје прави хит на интернету, јер није знао да одговори ни на једно питање новинарке локалне телевизије која су се односила на усвојени буџет за 2016. годину.

Милишић није знао ни које су инвестиције планиране, ни зашто је град морао да узме кредит, као ни колики је трансфер средства из републике према Краљеву. Прилог који је емитовала Краљевачка телевизија, у којем је изјаву након седнице Скупштине Краљева, на којој је усвојен буџет за 2016. годину, дао Милош Милишић, заменик шефа одборничке групе СНС, постао је како су и сами навели „новогодишња ексклузива“.

Директорска функција му је прво радно место у животу, а први интервју је ХИТ

Директор нишке Дечје установе “Дивљана” Небојша Стојановић (СНС) током гостовања у емисији “15 минута” чак 29 пута изговорио је поштапалицу “значи”, а показао је и да су му падежи и граматика проблем, иако је, како каже, “завршио седми степен”.

Наиме, новинарка КаТв-а поставила је Милишићу уобичајена питања која се тичу буџета, али он није имао одговор на ниједно питање. Милишић је започео причу како Краљево у наредној години чека Урбана регенерација и још неколико инвестиција.

КаТв: Које су то инвестиције из буџета града?

Милишић: Ајмо даље.

КаТв: Кажите, које инвестиције нас очекују?

Милишић: Имамо Гоч.

КаТв: То је инвестиција из кредита. Град се задужио 80 милиона динара за то.

Милишић: Не желим са вама да се расправљам. Одговорио сам вам на питање.

Након тога уследила је тема која се односила управо на кредит који је Град Краљево узео за капиталне инвестиције и питање да ли је он био неопходан. Милишић није ни покушао да било шта одговори.

На крају Милишић је направио поређење буџета и живота.

– Буџет вам је као и живот. Ви планирате једно, а живот вам сервира нешто сасвим друго – рекао је Милишић.

 

Н. Божовић, Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар