Почетна » Ана Михајловски се повукла са листе „Крени-промени“ на Врачару

Ана Михајловски се повукла са листе „Крени-промени“ на Врачару

од Други Пишу
0 коментар

Водитељка Ана Михајловски повукла је своје име са листе Крени-Промени за изборе за Скупштину општину Врачар, јер је она једна од две особе због које је наводно оборена ова листа, навела је ова водитељка на свом Инстаграм профилу.

„Једна од две особе због које је наводно оборена листа Крени-Промени на општини Врачар сам ја“, наводи Грубин, преноси Данас.

Она додаје да се одазвала на позив за листу у знак подршке „једној поптуно новој грађанској иницијативи“.

„То је био мој начин да дам шансу неким новим људим и подршку онда када им је била потребна, а све из многобројних разлога у којима сам вама овде писала годинама уназад“, каже.

Поручује да није њена дужност била да се бави новим законом већ је то радила правна служба која је за то задужена.

„Након циркуса у јавности, а у вези са листама, ја сам 18. маја писменим путем обавестила покрет да повлачим своје име са листа као и подршку било којој политичкој опцији из простог разлога – ако ја не могу после читавог овог циркуса да схватим ко је овде у праву, ко је исправан, а ко покварен, сугорну да не могу да објасним то било којој другој особи. Не могу да подржим нешто што не разумем и сама“, закључује Грубин.

Виши суд у Београду јуче је оборио је изборну листу „Крени-промени“ за општину Врачар због мање валидних потписа него што је законом прописано. Жалбу на решење изборне комисије поднео је Владимир Тупањац, адвокат невладине организације ЦРТА, који је указао на то да је изборна листа Сава Манојловића имала валидних 370 потписа за предају листе у општини где је за то неопходно 600 потписа.

Ana Mihajlovski Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Данас/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар