Почетна » ДАЧИЋ ПОРУЧУЈЕ Не хвалите ме, Вучић то не воли

ДАЧИЋ ПОРУЧУЈЕ Не хвалите ме, Вучић то не воли

од admin
0 коментар

Министар спољних послова у техничкој влади и лидер СПС Ивица Дачић одбацио је данас медијске наводе да представници Русије лобирају да он буде министар у новој влади и навео да они који мисле да је то истина, очигледно не познају мандатара Александра Вучића.

Одговарајући на питања новинара да ли осећа притисак око формирања владе и да ли су тачни наводи да Русија лобира за његово именовање, Дачић је одговорио да би најбоље било да га нико не хвали код мандатара. „Јер ако бисте ме похвалили, сигурно ме не би узео”, рекао је Дачић и додао да не верује да је толико битан да би Владимир Путин то казао. Према његовим речима, ни у каквом случају не би желео да га неко похвали.

„Он (Вучић) је такав човек да не воли да трпи да га неко притиска. Да знате једну ствар, ако хоћете некога да пређете, само напишите у новинама да ће тај бити ‘то и то’“, рекао је Дачић на конференцији за новинаре после састанка са министром спољних послова БиХ Игором Црнадаком.

Дачић је додао да није најбитније да ли ће бити министар или не, већ то што ради, како је рекао, озбиљан државни посао, односно да се тренутно бави разговорима са министрима широм света у вези са „великом офанзивом која се води против нас од стране западних земаља, које приморавају друге земље да признају Косово”

(Танјуг)

Можда ти се свиди

Оставите коментар