Почетна » ЂУКА ПРИЗНАО ДА ШТИТИ КРИМИНАЛЦЕ: “Причом о кречењу Лутрије сам заштитио неке људе”

ЂУКА ПРИЗНАО ДА ШТИТИ КРИМИНАЛЦЕ: “Причом о кречењу Лутрије сам заштитио неке људе”

од admin
0 коментар

Лидер радикала Војислав Шешељ рекао је у Народној скупштини да је најгори ријалити програм онај који се приказује у јутарњем термину на ТВ Коперникус, а који води Владимир Ђукановић Ђука.

– За нас је најгори ријалити, онај који се емитује пре подне на ТВ Копреникус ваљда сваки дан, емисија код Ђуке молера. Никада ништа непристојније нисмо чули у другим ријалити програмима него што се тамо чује. Такви напади, подметања и обезвређивања људи чудо не виђено. Тако нешто у Србији није било ни за време досманлија, рекао је Шешељ.

Ђука је, одговарајући Шешељу, отворено признао да лажном причом о поноћном кречењу Лутрије штити криминалце.

– Јесте ја сам Ђука молер и ја сам сам себи смислио тај надимак да би заштитио неке људе тамо, а тужилаштво, једва чекам да ме позову, ако покрену тај случај, јер свашта би могао тамо да кажем, некима баш не би било добро управо због тог молераја у Државној лутрији Србије, одговорио му је Ђукановић.

Подсетимо, Телепромптер.рс раније је ексклузивно објавио снимак сигурносних камера на ком се види Ђука како у касним вечерњим часовима са групом сумњивих људи улази у зграду Лутрије.

Он је, затим, изјавио да је у касним вечерњим часовима кречио Лутрију. Међутим, Лутрија га је истог дана демантовала саопштењем.

Било је очигледно да лаже, па му је јавност доделила надимак “Ђука молер”.

Кога је то штитио Ђука? Какав је криминал спроведен у Лутрији? Како је Ђука умешан у криминал? Због чега тужилаштво одбија да покрене истрагу?

 

(telepromter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар