Почетна » „ФУНКЦИЈА НИЈЕ СВЕ У ЖИВОТУ“ Мирковић: Подносим оставку због УЦЕНА и ПРИТИСАКА на зајечарске одборнике

„ФУНКЦИЈА НИЈЕ СВЕ У ЖИВОТУ“ Мирковић: Подносим оставку због УЦЕНА и ПРИТИСАКА на зајечарске одборнике

од admin
0 коментар

Председник Скупштине општине Зајечар Саша Мирковић предао је данас оставку на место председника, два дана пре заказане седнице на којој је требало да се одборници изјасне о томе да ли ће и убудуће он председавати седницама

Мирковић тврди да се на овакав корак одлучио због притиска и уцена које су вршене на одборнике зајечарског парламента.

Тако ће одборници на седници која је заказана за 17. децембар само констатовати оставку Саше Мирковића.

– Не желим да одборнике, са којима сам до пре неки дан радио, сада неко уцењује да ће им чланови породице остати без посла. А то су само неке од уцена! – истакао је Мирковић.

Према његовим речима, одборници који су данима позивани, сада ће моћи да одахну, „јер им је било врло непријатно да било ко од њих напрасно гласа за његово разрешење, а до јуче су радили као тим“.

– Покушаћу да, иако живимо у недемократском друштву, својим личним примером покажем како није функција све у животу. Многи који се данас налазе на челу државе и многих градова и општина, нису остварени у професионалном и приватном животу, а дани иза нас су показали колико су бахати и саможиви, и колико су заљубљени у себе и потезе који вуку иако се они косе са свим правилима демократског друштва – рекао је Мирковић.

Он је позвао све странке у Србији, а посебно владајућу, да коначно испуни обећање и промени изборни закон како би грађани знали за кога гласају и „да ће их тај стварно представљати након избора“.

Мирковић је рекоа „Блицу“ да ће долазити на седнице скупштине као одборник и залагати се за напредак града.

С. Б.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар